Hovudside

Hvordan Clean Kitchen Floor Tile

by Walther

Hvordan du rengjør kjøkkengulvet og gjøre det skinne om det er fliser eller linoleum. Det er to stadier: innledende rengjøring og vedlikehold.

Bruksanvisning


•  For fliser med fugemasse, er det best å få den verste delen over med og rengjøre fugemasse først og deretter fortsette med flis. For å rengjøre fugemasse, bruke blekemiddel penn eller skrubbing bobler med blekemiddel til fugemasse og la sitte i noen minutter. Etter det har satt i noen minutter, skrubb med gammel tannbørste, tørk med klut og tørk med en våt klut.

•  For å rengjøre overflaten av fliser eller linoleum, bruker den oransje glo lim som vil rense nesten alle overflater og er svært skånsom. (Jeg brukte dette til å rense min skitne leiligheten kjøkkenet før jeg tok min datter hjem da hun var baby.) Legg en svært liten mengde vann til den oransje glo badekar, gni fille inn de oransje glo lim for å få litt våt lim på fille. Bruk din fille å gni lime over et lite område og la sitte i noen minutter. Mens dette området er soaking i, starte en annen lite område. Gå tilbake til første området og tørk av med ren klut. Du vil se gulvet skinne som om det er helt nytt!

•  Etter at gulvet ser nye, ikke foreget å holde opp gulvet et par ganger i uken i stedet for å komme ned på hender og knær hvert par måneder! Investere noen kroner i en swiffer eller andre merker av tørr feiemaskin. Hold sweeper klar til å gå og tørke gulvet med en tørr klut, engangsklut (som Swiffer kluter), eller til og med en papertowel. Tørk gulvet ditt et par ganger i uken med tørr klut og en gang i uken med en våt klut. Gulvene vil se flott ut og det vil føles uanstrengt!