Hovudside

Er Snapdragons Giftige?

by Walther

Er Snapdragons Giftige?

Ofte funksjonen felles hage blomster fargerike blomstrer å advare potensielle overgripere at blomstene er giftige. Løvemunn bryte denne regelen med fargerike gul, oransje, rød og rosa blomster. Imidlertid er anlegget trygt for dyrelivet, og hagearbeid med løvemunn skal presentere ingen bekymringer for kjæledyreiere eller foreldre.

Toksisitet


To hovedtyper av løvemunn er dyrket i USA. Den mindre Snapdragon (Antirrhinum orontium) og hagen Snapdragon (Antirrhinum majus) er vurdert som ikke-giftige hage blomster av American Society for Prevention of Cruelty å Animals (ASPCA).

Dyr


Det er trygt å plante løvemunn rundt hester, katter og hunder, ifølge Animal Poison Control Center delingen av ASPCA. Disse interessante formede blomster presentere ingen bekymringer til noen av disse dyregruppene.

Annet Wildlife


Ikke bare gjøre løvemunn utgjør ingen trusler mot populære kjæledyr, disse plantene bidra til å oppmuntre dyreliv aktivitet i hagen. Syriner er en av mange hage blomster kjent for å tiltrekke sommerfugler, ifølge National Gardening Association.

Urte medisinsk bruk


I antikken var det Snapdragon tenkt å beskytte en person mot arbeiderklassen av en heks, og ble ofte brukt til å avverge hekseri aktivitet. Bladene av Snapdragon er sagt å ha bitre og stimulerende egenskaper, ifølge Botanical.com. Brygger laget av denne felles Snapdragon ble brukt som urte tonics for sår og svulster.