Hovudside

Forskjeller i Leaf Presentasjon på Oak Trees

by Walther

Rundt 60 arter av eik finnes i Nord-Amerika, alt fra busker til trær. Bladene av disse forskjellige typer av eik variere fra en type til en annen.

Identifikasjon


Flikene av bladene av hvite eik har en avrundet utseende, en viktig faktor når du prøver å identifisere treet. De innenfor den røde eik kategorien vanligvis besitter spiny og spisse fliker.

Størrelse


Antall lapper på en eik blad er ikke konstant mellom arter. For eksempel kan den nord rød eik ha så mange som 11 separate lapper på et blad mens den sørlige rød eik har aldri mer enn sju.

Typer


Noen eiketrær har blader som er elliptiske i form, som laurbær eik. Andre som piletre eik har smale lange blader som tett ligner de av piletre.

Geografi


Mens de fleste eiketrær i hele Nord-Amerika er løvskog, Shedding sine blader hvert år, noen få arter som levende eik, Emory eik og silverleaf eik er eviggrønne. De eiketrær som holder sine bladene vokser i ørkenen Southwest, dyp sør og på Stillehavskysten.

Betraktninger


Eik blader endring i en rekke farger i høst avhengig av hvilken art de er. Den nordlige rød eik forlater ofte gå fra grønt til en mursteinsrød mens bur eik er ikke på langt nær så fargerik, snu chartreuse eller en gulbrun.