Hovudside

Hvordan Torpedo Varmere arbeid?

by Walther

Hvordan Torpedo Varmere arbeid?

Grunnleggende


En torpedo varmeapparat er en bærbar versjon av en tvungen luftvarmer. Tro mot sin navnebror, er det tvungen luft torpedo varmer formet som en torpedo. Det er bærbar og kan brukes i en rekke programmer både innendørs og utendørs.

Hvordan en tvungen luft Torpedo Heater Works


En torpedo varmeren er vanligvis drevet av parafin. Den oppvarmede luft fra innsiden av varmeren er drevet av en vifte som opererer på en tidssyklus. Tidspunktet for viften bidrar til å gjøre varmeapparat mer effektiv fordi den stopper varmeren i å blåse kald luft når varmeren har stoppet. Dette gjøres ved å sykle viften av og på med en termostat.

Hvordan Torpedo Varmere Work: Del 2


For en trykkluft torpedo ovn for å fungere på riktig måte av den luftmengde som kommer inn må være lik mengden av luft som kommer ut. Dette betyr at når du velger tvunget luftvarmer du skal bruke den må matche størrelsen på rommet eller området som du varmer. Hvis varmeapparatet er for stor eller for liten for den, vil det sette ut et nivå av varme som ikke er proporsjonal med mengden av kald luft kommer inn. Det vil derfor operere på en ubalansert måte. Dette vil skape et utkast som tap ordnede formålet med varmeapparat.