Hovudside

Slik Lavere Kalsium i Hot Tubs

by Walther

Slik Lavere Kalsium i Hot Tubs

Kalsiumhardhet i varme bad må holdes ved 150 til 300 deler per million (ppm). Hvis kalsium i karet er høy, kan det føre til skyet bassenget og skalering formasjoner på vegger og inventar. Det er to måter å redusere kalsium hardhet i badestamper for å møte den ideelle området. Før du gjør noen justeringer til spa, men trenger du å vite hvor høyt kalsiumhardhet er.

Bruksanvisning


•  Test kalsiumhardhet i vannet med en strimmel ut av kalsium hardhet test kit. Dypp strimmelen i vannet og trekk den ut. Plasser stripe ved siden av fargekart som følger med kit for å se hva nivået ligger på og hvor mye kalsium må senkes.

•  Mål ut 1 1/2 oz. av trinatriumfosfat for hver 1000 liter vann i badestampen for å senke kalsiumhardhet med 11 ppm. Hell i trinatriumfosfat som du går rundt i boblebadet. Hvis du dona € ™ t har trinatriumfosfat, fortsetter du til trinn 3.

•  Åpne tappepluggen under badestampen for å fjerne minst seks inches av vann hvis du dona € ™ t vil legge trinatriumfosfat å senke kalsium hardhet. Overvåke hvor mye vann er fjernet og erstatte tappepluggen når du har fjernet 6 inches av vann.

•  Fest hageslangen til vannkranen. Skru på vannet og erstatte vannet fjernet fra spa.

•  Test kalsiumhardhet i vannet en gang til. Dersom det antas at en av de to behandlinger arbeidet, bør man teste de andre kjemiske nivåer. Hvis nivået er fortsatt høyt, gjenta trinn 2 eller trinn 3 og 4.