Hovudside

Hva Flower jeg kan plante i vinter?

by Walther

Hva Flower jeg kan plante i vinter?

Blomsterhager bringe lys løvverk og blomstrer fra vår til høst, og legge skjønnhet til ethvert hjem landskapet. De fleste blomster kan ikke overleve gjennom høsten og inn i vinteren, skjønt, og la vinterlandskap grå og trist. Vinterblomster som stemorsblomster kan ikke overleve hele vinteren, avhengig av beliggenhet, men foretrekker høsten og vinteren beplantning og bringe farge til ellers-kjedelig landskap.

Livstid


Stemorsblomster trives i vinter, og kan overleve ned til 2F under denne sesongen, selv om de gjør best i temperaturer mellom 40F og 65F. Stemorsblomster leve gjennom høsten, vinteren og våren på de fleste områder, men dø tilbake i sommervarmen. Disse er ettårige som krever nyplanting hvert år.

Planting Season


En stemorsblomst preferanse for kjølig vær betyr at beplantning bør skje sent i høst eller tidlig vinter, etter været kjøler. Plante stemorsblomster i utendørs hager eller i potter rundt den siste frost på alle områder, og inn i vinteren i varm US Department of Agriculture voksende soner 10 og 11.

Planting behov


Stemorsblomster trenger minst delvis sol for å vokse og blomstre i vinter, og trives best i områder som får fulle vinter solskinn. Plante dem i naturlig jord blandet med rik organisk kompost for å gi rik, smuldrete jord som holder på fuktighet, men ikke vann. Sett stemorsblomster ut som frøplanter på 4 til 5 inches, og nærmere hvis du plantet i potter.

Omsorg


Vann stemorsblomster med 4 inches av vann i uken i tørre perioder for å holde jorda fuktig, og mate dem med 10-10-10 eller 5-10-5 gjødsel i starten av vekstsesongen. Hold 2 til 3 inches av mulch på jorden for å gi ekstra kald beskyttelse for plantene gjennom vinteren.