Hovudside

Slik fjerner Rust fra en forniklet Iron Block

by Walther

Rust resultater fra oksygen og metall samvirkende og skape rust på toppen av metall. Nikkel er noen ganger brukt til å belegge jern materialer fordi jern ruster lett. Når fornikling begynner å ruste, det fører til svakheter og friluft er i stand til å komme til jernmateriale under og strykejernet begynner også å ruste. Fjerne rust så snart som mulig vil hindre skade på jern blokk.

Bruksanvisning


•  Skrubb rust med en skrubb pad eller stålull. Dette vil fjerne store deler av rust eller de øverste lagene. Skrubb pad vil ikke komme inn i små sprekker, men det er den raskeste måten å fjerne store mengder rust.

•  Påfør en rust-fjerning renere. Påføringsmetoder vil variere noe avhengig av renhold løsning, men de fleste er sprayet på. La den sitte i noen minutter. Tiden vil variere basert på den konkrete løsningen som brukes og instruksjonene. Skrubbe den bort med skurerondell. Bruk gummihansker hvis ønskelig.

•  Påfør fosforsyre til rust. Ifølge Metal Web News, vil fosforsyre spise bort på rust, men er treg til å spise unna på metall. Typen av fosforsyre kjøpt vil diktere hvor den er påført. Ett alternativ er naval gelé, som er brukt i et tykt lag med en klut eller bare hendene. Et annet alternativ er koks, som også inneholder fosforsyre og krever soaking heller enn å spre seg. Hvis du bruker Coke, plasser jern blokk i et glass eller plastboks og hell cola i beholderen til det dekker blokken. La den sitte på blokken i noen minutter. Lengden av tiden vil variere basert på mengden av rust på blokken.

•  Skyll av fosforsyre. Fukt en klut og tørk av blokk av metall-belagt jern for å fjerne eventuelle gjenværende rustpartikler og ekstra vann.

•  Tørk metall umiddelbart. Aldri tillate vann å sitte på metall fordi det vil føre til rust. Bruke et håndkle og fjerne alt vannet inntil blokken av metall er tørr.

•  Påfør spray-on husholdning smøremiddel til metallet. Dette vil hindre videre rustdannelse.