Hovudside

Hvordan resirkulere Kondensatorer

by Walther

Hvordan resirkulere Kondensatorer

Kondensatorer brukes til å lagre elektriske ladninger. I de fleste tilfeller kan du behandle gamle kondensatorer som du gjør med andre elektroniske enheter eller komponent når det gjelder resirkulering eller sikker avhending; imidlertid kondensatorer produseres og brukes før 1979 er sannsynlig å inneholde et meget giftig kjemisk, slik som polyklorerte bifenyler, som ble benyttet som en isolerende dielektrisk fluid. I tilfelle av pre-1979 kidnappere --- eller kondensatorer av ukjent alder eller opprinnelse --- må du levere dem til et godkjent resirkuleringsanlegg. Staten Mannens miljøvernavdeling kan hjelpe deg å finne et godkjent anlegg.

Bruksanvisning


•  Besøk Environmental Protection Agency hjemmeside for å finne en elektronikk program resirkulering som tjener samfunnet.

•  Kontakt din lokale myndighetene hvis du ikke finner en passende resirkuleringsprogram i ditt område. Mange lokale myndigheter har en avdeling, komité eller severdighet person som fungerer som en ressurs om miljøsaker og problemstillinger.

•  Kontakt din lokale søppeltømming-tjenesten for å spørre om resirkulering elektronikk alternativer. Selv om de fleste sanitære tjenester ikke selv tilbyr resirkulering tjenester for elektronikk, de ofte føre en liste over ressurser for publikum.

•  Ring eller epost lokale veldedige hvis du prøver å resirkulere ubrukte kondensatorer. Mange hjelpeorganisasjoner har en retail eller jobb-trening divisjon som kan være interessert i å skaffe kondensatorer i stand.