Hovudside

Hvordan behandle trerøtter Under en Vinyl Pool Liner

by Walther

Hvordan behandle trerøtter Under en Vinyl Pool Liner

Basseng produsenter anbefaler ikke å plassere din vinyl-lined basseng over trerøtter siden røttene kan punktere eller vokse inn i den. Behandling av trerøtter innebærer å kutte dem bort med mulighet til kjemisk behandle dem først. Oftest rot fjerning betyr også at du må fjerne stubben koblet til røttene. Hvis du ønsker å holde treet sunn og voksende, flytte bassenget hvis det ligger over trerøtter. Dessuten, selv om du kutter vekk røttene på et voksende tre, de vil trolig vokse tilbake. I stedet, fjerne røtter under vinyl basseng bare hvis treet er dødt, fjernet eller du ønsker å fjerne det.

Bruksanvisning


•  Grav opp jorda rundt stubben med en spade, hvis den ennå ikke er fjernet, for å eksponere sine røtter.

•  Slice gjennom røttene med en øks før alt er kuttet. Skjær tøffe røtter med en rot sag eller beskjæring sag.

•  Trekk røttene ut av bakken for hånd. Løsne større røtter med en grub hoe.

•  Påfør en stubbe remover kjemisk til stubben å drepe stubben og røttene, hvis du har tid. Disse produktene er brukt ved å bore hull i stubben og fylle hullene med kjemisk. Etter ca fire til seks uker stubben vil begynne å råtne. Bryte fra hverandre den råtten stubbe og røtter med en øks for å kvitte seg med det.

•  Lei en stubbefreser, en maskin med roterende tenner, for å fjerne røttene. Lei maskinen fra et hjem forbedring leie anlegget. Anlegget vil gi detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker jeksel på dine røtter. Kontakte et tre profesjonell til å utføre tjenesten for deg, hvis du ikke føler deg komfortabel å kjøre maskinen.