Hovudside

Min Furnace & AC slår seg ikke på

by Walther

Min Furnace & AC slår seg ikke på

Klimaanlegg og varmeovner utføre sine oppgaver ubemerket når fungerer. Men så snart de slutter å virke, det er åpenbart. Frysing luft gjør du skjelve, eller sommervarmen gjør at du svetter. Når dette skjer, er din største bekymring for å få dem i gang igjen så snart som mulig. Før du ringer i en servicetekniker, er det feilsøking metoder du kan prøve for å få din enhet opp og kjøre uten en kostbar tjeneste samtale.

Bruksanvisning


•  Sjekk strømbryteren for AC eller varmeapparatet og inspisere sikringene. Slå helst bryter som er i "Off" posisjon til "On" posisjon. Skru og erstatte eventuelle sikringer som er blåst.

•  Slå på strømknappen ved siden av AC / oppvarming enhet til "On" posisjon.

•  Sjekk termostaten. Sett den til slå på AC eller varme. Gange til AC / oppvarming enhet og lytte til motoren for å slå på. Hvis den ikke gjør det, kan det være noe galt med termostaten.

•  Fjern dekselet for termostaten og skru ledningen fra Y-terminalen (det bør merkes). Hold ledningen av isolasjonen og berøre det bare enden av Y ledningen til R terminal å omgå termostaten. Hold den i to minutter. Hvis motoren slås på, er termostaten defekt og må skiftes ut.