Hovudside

Høytrykksspyler for Innendørs Rengjøring

by Walther

Strøm skivene er maskiner som bruker høy strøm vann for å rense dypt integrert skitt og fett fra store flater som vegger og betonggulv. Elektriske skiver er tilgjengelig for bruk innendørs. Disse skivene har flere funksjoner.

Electric Høytrykksvaskere


Velg en makt skive med riktig mengde press for å utføre jobben du trenger dyktig. Høytrykksvaskere forsterke kraften i en hageslange. Lavtrykksvasker vil multiplisere kraften av en hageslange 25 ganger og er bra for rengjøring utemøbler og for lett rengjøring av gulv. Medium til heavy duty høytrykksvaskere kan multiplisere et slanger trykket med 100 ganger. Dette er bra for tunge flekker og betong vegger eller gulv. Høytrykksvaskere er tilgjengelig med varme eller kalde vannpumper.

Feilsøking


Bruk riktige feilsøkingstrinn for å fikse en feil elektrisk høytrykksspyler. Hvis vaskemaskinen ikke starter, kontroller at den er koblet til og at den på bryteren er engasjert. Hvis høytrykksvaskeren ikke gir deg nok press, sjekk vannkilden for å kontrollere at den er slått på, og med full styrke. Hvis det er det, at spray hodet er fri fra clogging og rusk. Sjekk at leder av sprøytepistolen er festet ordentlig. Sjekk alle slangene for lekkasje.

Sikkerhet


Rett aldri høytrykksvaskeren på en annen person eller dyr. Trykket fra den ene av disse skiver kan være skadelige når de kommer i kontakt med huden. Aldri flytte objekter ved hjelp av spray av pistolen og aldri truffet lyse objekter med strømmen, da dette kan forårsake skade. Hvis du bruker en skjøteledning, sørg for at det ikke sitte i stillestående vann. Slitasje sko med gummisåle for å hindre slipping og elektrisk støt.