Hovudside

Hvordan kan jeg tjene mer Fuktighet i My House Under vinteren?

by Walther

Hvordan kan jeg tjene mer Fuktighet i My House Under vinteren?

Mangel på fuktighet i hjemmet fører til statisk elektrisitet, tørr hud og skrapete strupen. Det kan gjøre deg eller dine familiemedlemmer utsatt for blodig nese, tørre bihuler og sprukne lepper. Tørr luft kan også føre tapet å skrelle, tregulv til separate og enkelte potteplanter til å lide. Disse forholdene ofte utvikle seg i løpet av vinteren, når hjem oppvarming reduserer luftfuktighet. Men du trenger ikke å bare leve med situasjonen. Du kan legge fuktighet til luften i ditt hjem for å gjøre det mer behagelig.

Bruksanvisning


•  Plasser en stor bot av vann på komfyren. Bringe den til en byll, og deretter la det småkoke i et par timer. Dampen tilfører fuktighet til luften.

•  Tørk skjorter og andre lette klær ved å riste dem ut etter å hente dem fra vaskemaskinen. Henge dem opp på en dusj eller klær stang eller et tørkestativ for å erstatte fuktighet i luften.

•  Kjøp en luftfukter. Matche kapasiteten til arealet i ditt hjem. For eksempel, trenger et hjem som er ca 1000 kvadratmeter en luftfukter med en kapasitet på 4,0 til 5,0, ifølge nettstedet for Lowe hjem-forbedring butikk-kjeden. Boliger som er 1000 til 2000 kvadratmeter trenger en kapasitet på 7,0 til 9,0. Større boliger trenger minst en kapasitet på 10,0 eller mer.

•  Plasser potteplanter i hele huset. Den fuktighet i jordsmonnet fordamper og tilfører fuktighet til luften.

Tips og advarsler


  • Luftfuktighet gjør hjemmet ditt føles varmere om vinteren. Holde luftfuktigheten på riktig nivå kan du sette termostaten din lavere og fremdeles føler deg komfortabel. Dette er en klok måte å spare penger på din strømregning. Sett din luftfukter, slik at det opprettholder en 35 til 40 prosent luftfuktighet, råder Lowe hjemmeside.
  • Holde nøye øye på en gryte med kokende vann. Pass på at det er på den bakre delen av ovnen hvis du har små barn i hjemmet, og føre tilsyn nøye. Kontroller potten ofte for å sikre at det ikke koker tørr.