Hovudside

Blomster som betyr Kunnskap

by Walther

Blomster som betyr Kunnskap

I ulike samfunn på ulike tidspunkt i historien, har blomster hatt en rekke betydninger. Mens du sender noen en hvit rose kan ha ment "kjærlighet" til en viktoriansk britisk person, kan det bety "Jeg er lei meg for tapet" i Latin-Amerika. Enkelte blomster formidle ideen om kunnskap i kulturer rundt om i verden.

Begonier


Ifølge The Society of American Blomsterbutikker, står begonia for kunnskap og dype tanker. Når du sender noen denne blomsten, er det enten i erkjennelsen av at de har kunnskap, eller i håp om at de vil få det. Den begonia kommer i alle forskjellige farger. Det er en årlig populært i blomsterhager og hengende hager.

Iris


Selv om det er mer vanlig i forbindelse med den kongelige symbolet på Frankrike, fleur-de-lis, iris faktisk har en rekke betydninger. Dette elegante, lange blomst brukt til å symbolisere for grekerne sammenhengen mellom himmel og jord. Som sådan, en av de ideer som er symboliserer er kunnskap og visdom. Den tradisjonelle blå iris symboliserer kunnskap; tvert imot, de gule iris symboliserer lidenskap.

Purple Lotus


Enkelte blomster har sterke betydninger for østlige kulturer på samme måte iris eller begonia har betydninger for vestlig kultur. Et eksempel på dette er den lilla lotus, som symboliserer kunnskap. Ofte forbundet med buddhisme og meditasjon, er det lotus faktisk et symbol på kunnskap og visdom over østlige kulturer, uavhengig av religion.