Hovudside

Instruksjoner for en Bissell ProHeat Carpet shampooer

by Walther

Bissell ProHeat er en oppreist teppe shampooer som fungerer ved å sykle en blanding av formel og oppvarmet vann gjennom et målområde. Den ProHeat har en 3/4 gallon tank, seks-rad etasje børste og en 25 fot lang strømledningen. Enheten er også designet for enkel bruk og manøvrerbarhet, og er utstyrt med et ergonomisk håndtak og store bakhjul.

Assembly


Start med å sette maskinens håndtak på den store kategorien som stikker ut fra toppen av enheten kropp. Sett de to lange skruene som kom pakket med renere og fest håndtaket på plass. Deretter tar den øvre slange rack og passe tappene på sin bakre inn de samsvarende åpninger på håndtaket forsamlingen; skyve stativet ned til du føler den er på plass. Skyv den nedre slangestativ inn i åpningen på undersiden av renere og bruke de to korte skruene for å feste den på plass. Fest "Tøff Stain" verktøy (et plastrør med en børstehodet vedlagt) til slutten av reneres plastslange. Loop slangen rundt begge stativer og lås den på plass ved hjelp av låsen øverst rack.

Forberedelse


Undersøke baksiden av maskinen og lokalisere de to pedal bryterne under vanntanken. Trykk på venstre bryteren for å frigjøre håndtaket, senk håndtaket til bakken. Fjerne tanken og bære den til en stor vask eller badekar. Senk tankens håndtaket og ta av lokket. Sjekk undersiden av lokket og lokalisere den innebygde målebeger. Hell nok formel i målebegeret for å nå indikatorlinjen (noen formler kommer i konsentrert form som du må fortynne med vann før bruk, sjekk formelen emballasje for detaljer).

Helle ut innholdet i begeret åpning på toppen av tanken blære. Fyll resten av blæren med varmt vann og deretter erstatte tankens lokk; løfte håndtaket for å låse lokket på plass. Bære tanken tilbake til renere og returnere den til sin plass. Løft reneres håndtaket til du kjenner at det smetter på plass.

Drift


Slapp nok strømledningen slik at du kan manøvrere støvsugeren over målområdet uten problemer. Koble ledningen til et jordet 120V stikkontakt. Plasser renere over området lengst fra exit (dette vil tillate deg å forlate rommet uten å gå over en nylig ryddet del av teppe).

Slå på støvsugeren ved å trykke ned på høyre pedal bryteren. Still bryteren varmeapparat (plassert på siden av enheten) til "ON" posisjon og vente ett eller to minutter før du fortsetter. Trykk på venstre pedal bryteren for å frigjøre håndtaket, så hold håndtaket trigger og lage et pass og tilbake over området du ønsker å rengjøre. Slipp avtrekkeren og ta et nytt drag over det samme området.

Gjenta denne prosessen til vannet blir trukket inn i tanken vises ren, og deretter gå videre til et nytt område. Når tanken fylles med skittent vann, slå av strømmen og bære tanken til et verktøy vask eller utendørs plassering til å disponere over vannet. Skyll av eventuelle akkumulerte rusk, fylle tanken med vann og formel og gjenoppta rengjøring.