Hvordan trene med Bach Flowers


Hvordan trene med Bach Flowers

Bach blomst rettsmidler innebærer å blande blomst essensielle oljer med rent kildevann og drikker dem som rettsmidler for alt fra misnøye til frykt. Dr. Edward Bach mente at kroppslige plager var symptomer på emosjonelle og psykiske ubalanser. Ved å behandle disse problemene, kunne folk oppleve liv uten sykdom. Dr. Bach tilbys ingen vitenskapelig grunn for hvordan hans remedier arbeidet. Dette betyr at trening for å bruke dem innebærer mye utenatlæring og nøye overveielse. Det kan ta litt tid å trene med Bachs blomsterremedier, men besluttsomhet kan se deg til en vellykket praksis.

Bruksanvisning


•  Les de åtte første kapitlene av "The Bach Blomstermedisin Revidert utgave." Skriv et utkast til hvordan Bach anbefaler virkemidlene anvendes, herunder målinger. Hold notater om hvordan å være innadvendt og ærlig med deg selv. Ærlighet er en av de viktigste delene av å lære blomst rettsmidler.

•  Øv på deg selv først. Hold notater i dagboken din om hvordan du føler deg. Hvis du føler deg engstelig, tenk på hvorfor du føler deg engstelig. Skriv alle disse tingene ned i dagboken sammen med klokkeslett og dato.

•  Fyll et glass med kjølig våren eller destillert vann. Bland i tre dråper hver med opp til tre essenser eller ni dråper av en essens. For eksempel, for angst kan du prøve en blanding av agrimony, rød kastanje og osp. Rør godt og nippe mens du puster dypt og fokuser på å slappe musklene dine.

•  Tenk på hvordan du føler deg bare noen timer senere. Ikke se på din tidligere oppføring; lage en ny oppføring med en ny tid på å reflektere din nåværende følelser. Hvis din angst har forsvunnet, var behandlingen vellykket.

•  Unn deg selv på denne måten i flere måneder, inntil du har mange av de rettsmidler innøvde og en velutviklet selvfølelse. Nå kan du gå videre til behandling av venner og familiemedlemmer. Ikke prøv å tvinge dem; de virkemidlene som fungerer best med oppmuntring og emosjonell støtte.

Tips og advarsler


  • Ta en klasse på å bruke Bach rettsmidler. Ressursene inneholde informasjon om blomstermedisin klasser. Disse kursene vil hjelpe deg å lære å diagnostisere og administrere Bach remedier samtidig tilby pasientene den støtten de trenger. Du vil også motta et sertifikat slik at du kan øve for pengene.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler