Hovudside

Hvordan Design Møbler Bruke aritmetisk progression

by Walther

Hvordan Design Møbler Bruke aritmetisk følge. Alle store møbler starter med et flott design, men bestemmer seg for størrelsen på en brikke kan være tidkrevende. Det finnes snarveier til å finne de mest estetisk tiltalende størrelser skjønt. Dersom brikken du designer har skuffer, bruke aritmetisk progresjon å finne riktig størrelse for hver skuff og fremskynde designprosessen uten å ofre kvalitet. Ved hjelp av denne metoden skaper en iøynefallende og velproporsjonert møbel.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for størrelsen på den nederste skuffen ansiktshøyde. Dette er den største skuff i møbel.

•  Velg en tilvekst for å bruke for aritmetisk progresjon. Tallet du bruker bestemmer størrelsen på hver påfølgende skuff for design.

•  Trekk fra det valgte inkrement nummeret fra målingen av den nederste skuffehøyden for å bestemme høyden av det neste skuff opp. For eksempel, hvis den nederste skuffen er 10 inches og din økning antall er 1, deretter neste skuff høyde ville være ni inches (10-1).

•  Ta høyden av den andre skuff, beregnet i trinn 3, og subtrahere inkrementet nummeret for å bestemme høyden av det tredje skuffen fra bunnen.

•  Fortsett å trekke økningen antall fra hver skuff høyde for å bestemme høyden på neste skuff opp i møbeldesign.