Hovudside

DIY: Pool Fountain

by Walther

DIY: Pool Fountain

En elektrisk fontenen er en elegant funksjon som forsterker karakteren av svømmebassenget. Enten du er ute etter en morsom måte å kjøle seg ned om sommeren eller å gi bassenget et formål i off season, disse enhetene er sikker på å underholde. Siden det er mange stiler av dekorative fontenen hoder å velge mellom, er alles € ™ s personlige fontene sikker på å være en spesiell skapelse. Selv om en skreddersydd fontene er relativt enkelt å bygge og installere, vil dens utsmykkede vannet show lure gjester til å tro noe annet.

Bruksanvisning


•  Velg en plassering av svømmebassenget for å sette fontenen. Selv om det vil være enklere å sette opp fontenen i en mer grunne delen av bassenget, kan du velge å plassere den hvor du vil.

•  Koble en lang fontene hodet på den øverste enden av en kraftig fontene pumpe. Forskning forskjellige sprøyter for å finne vann skjerm som passer din stil.

•  Sett pumpen på bunnen av et relativt grunne delen av bassenget slik at fontenen hodet bryter overflaten. Hvis du ønsker å plassere fontenen i den dype enden, vil du trenge en lengre pumpehodet ligaen.

•  Kjør den elektriske ledningen bort fra bassengkanten til et tørt sted og plugg i pumpen. Ikke slå på pumpen til enheten er helt nedsenket.

•  Dekk ledningen med en gummimatte for å beskytte dine bassengkanten gjester og fontenen selv. Justere fontenen hodet for å kontrollere høyden på fountainâ € ™ s spray.

Tips og advarsler


  • Hvis du er usikker på elektrisk komponent av din håndlaget svømmebasseng fontene, ta kontakt med en elektriker.

Relaterte artikler