Hovudside

Rammer og Fireblocking i en kjeller

by Walther

Rammer og Fireblocking i en kjeller

Installere fireblocking er en viktig del av innramming en kjeller. Fireblocking materialet er spesiell isolasjon brukes for å avskrekke branner. Dette materialet er nødvendig av byggeforskrifter i mange samfunn, fordi det bidrar til å sikre at et hjem har et minstemål av beskyttelse mot branner som forsøker å spre seg fra undersiden. Fireblocking er spesielt viktig i kjellere, fordi mange boliger med kjeller bruke plassen til formål bolig oppvarming apparater som en ovn og en varmtvannsbereder, ofte blant meste brennbare personlige lagrings elementer.

Formål


Måten fireblocking er installert gir en indikasjon på hva den overordnede formålet med materialet er brukt til. Den primære hensikten med fireblocking materiale er å hindre brann i skjulte områder, særlig på innsiden av veggene. Fireblocking brukes i situasjoner hvor veggene har gips på bare den ene siden, slik som i kjellervegger. Gapene mellom innramming og betongveggen gir et perfekt sted for branner å krype inn, når en brann starter.

Materialer


Fireblocking materialer kan bestå av ulike typer brannhemmende isolasjon, men de vanligvis består av visse typer treslag som brukes til å skape en barriere mellom en åpen plass og plass i hjemmet over det. Tre trenger å være så tykk som mulig for å holde av virkningene av brann, men tynnere nonwood materialer kan også brukes. Noen av disse inkluderer gipsplater, glass fiber og sement fiber bord.

Framing


Framing veggene i en kjeller ved hjelp fireblocking materiale er gjort på en slik måte at fireblocking materiale brukes til å skjære av eller dekke eksisterende horisontale og vertikale trekkåpninger. The Prince William County Department of Developmental Services bemerker at den mest kritiske området for å bruke fireblocking materiale er mellomrommet mellom kjelleren betongvegg og topplaten av studded yttervegg. Også kritisk er området mellom betongveggen og karmen plate.

Trapper


Trapper er en kritisk del av kjelleren, og du bør installere fireblocking der, også. Installer fireblocking på undersiden av hvert trappetrinn for å hindre brannen fra å gjøre sin vei over til resten av huset via undersiden av trappen. Også fireblock veggene som omslutter undersiden av trappeløpet, slik at de hindrer ilden fra å gjøre seg under i det første sted.