Hovudside

Blomstrende trær for Sør-

by Walther

Blomstrende trær for Sør-

Det sørlige USA, som inkluderer USDA hardførhet soner 6a til 10b, nådegaver sin planteliv med en overflod av sol. Solbadede blomstrende trær kan gjøre det bra, men mange hjem landscapers må vurdere mer enn dekorativ verdi i sine plantings. Skygge trær som eik er viktige i Sør; vann er en vurdering og noen huseiere vil heller se frem til frukt enn blomster. Likevel kan innfødte Southern blomstrende trær gi et landskap autentisitet og sannsynligvis vil trives.

Magnolia


Et majestetisk tre med en lang fortid, er magnolia ikke bare en blomstrende treet for Sør - for mange, er det symbolet på Sør. Louisiana har brukt magnolia som staten sin blomst siden 1900, og Mississippi viser magnolia som både stat treet og dets tilstand blomst.

Den slags magnolia som hopper til hjernen som en berømt sørlige treet er Magnolia grandiflora, en eviggrønn kjent for å produsere hvite, duftende blomster opp til 8 inches tvers. Disse blomstene er satt av ved kraftige, mørkegrønne blader. Treet er innfødt til Deep South og vokser til ca 90 meter høy.

Stjernen magnolia (Magnolia stellata), er mer diminutiv, vokser opp til 20 fot med stjerneformede hvite blomster som gir treet sitt navn. Skadedyr ikke bry det mye.

Magnolia soulangiana, skål magnolia, får også sitt vanlige navn fra formen på sine blomster, som er hvit med rosa til lilla kanter. Sortar er tilgjengelig som produserer lilla blomster. Tallerkenen magnolia sin voksende vane kan gjøre det synes å være en slags høy busk - treet vokser opp til 25 fot. Treet kan trenes til å ha en trunk snarere enn flere grener.

Dogwood


Kornell er også vanlig i Sør, og den blomstrende Dogwood (Cornus florida) er staten tree of Missouri og staten blomst av North Carolina. Virginia setter treet så mye den bruker blomstring Dogwood som både staten trær og blomster.

En sørlige innfødt, vokser blomstring Dogwood å være ca 30 meter høy, med horisontale grener som danner en avrundet topp. De hvite kronblader av kornell er faktisk leaflike strukturer kalles bladene. Fire av disse dekkbladene omgir en liten gul blomst i midten. Noen varianter av blomstrende Dogwood skape rosa eller rødlig blomster.

I høst, bladene skifter farge til rød før slippe. Treet produserer harde røde bær som somle på treet selv etter at bladene er på bakken. Den Xanthocarpa variasjon produserer gule bær.

Mimosa


Mimosas er gjenkjennelig med blomster som ser ut som en samling av delikate pigger, med kronblader som er lett oversett. Hva ser ut som pigger er egentlig en samling av pollenbærere som gir blomsten utseendet av et pulver puff eller en børste. Pollenbærere er ikke skarp, til tross for opptredener.

Botanikere har omar blomster som faller inn under mimosa overskriften over tid, slik at flere slekter kan bli referert til som en mimosa, inkludert Acacia, Calliandra og Albizia. Hvor mange forskjellige typer mimosa planter betyr forskjeller i egenskaper, men mange av disse plantene har rosa eller røde pollenbærere til felles. Noen ganger plantens blader er følsom for berøring.