Hovudside

Corner skapet løsninger

by Walther

Skapet ditt er ment å gi lagringsplass, men det virker som om det er aldri nok. Hjørner er spesielt plagsomme flekker i alle skap. Skap stenger og hyller vanligvis ikke passer ordentlig. Hvis det virker som lagringsplass krymper, maksimere plass i et skap hjørner vil hjelpe.

Corner skapet hyller


Installere hyller i hjørnet av skapet er den enkleste måten å maksimere din skapplass. Dette er ideelt for svært små skap med eller uten skap stenger. Et hjørne hylle er en diamant formet hylle som installerer innfelt i hjørnet. Kantene av sokkelen festes til de tilstøtende vegger av hjørnet ved hjelp av spesielle trekantede braketter. Hjørne hyller kommer i mange størrelser og er tilgjengelig i tre og plast varianter. Sjekk ditt hjem forbedring senter eller en tilpasset skapet produsent for hjørnehyller.

Overlapp Closet Rods


Hvis man henge doble stenger i skapet, og de strekker seg helt ut til veggene, stengene overlapper hverandre, og dette fører til et problem. Med to stenger montert på veggen svært tett sammen, er det vanskelig å henge klær på hver stang. Plassen i hjørnet er så bortkastet. Skjær en av stengene kort og montere den til en brakett 24 inches fra den tilstøtende veggen på hjørnet. De 24 inches plass etterlater rom for klær å henge på den tilgrensende stang, som går helt ut til den annen vegg. Nå har du en stang montert på hver vegg slik at du kan henge klær langs hele lengden på hver stang.

Hjørne skap stenger


Et hjørne skap stang installeres inne i hjørnet av skapet. Denne stangen har en 90 graders vinkel slik at den passer rett inn i hjørnet uten tap av plass. Dette er en annen løsning på problemet med overlappende stenger. I stedet for å montere to stenger nær hjørnet av skapet, med en som stopper 24 inches korte av hjørnet, og den andre strekker seg helt til vegg, installere du en enkelt 90 graders stang som strekker seg hele veien rundt hjørnet. Den 90 graders stangen er montert i braketter i nærheten av hjørnene av skapet. Disse brakettene støtter stangen slik at den kan fortsette rundt hjørnet. Klærne henger fra stangen langs hjørnet full utnyttelse av plassen.

Kombinere Corner Storage med hyller


For å få mest mulig ut av skapet plass, kombinere hjørne skap løsninger med vanlige vegg hyller eller skap stenger. Installere hjørne skapet hyller i hjørnet, og installere matchende hyller rett ved siden av dem på hver side. Kjør skap stenger helt opp til sidekanten av hyller på hver side av hjørnehyllene. Dobbel stack stengene for å øke plass til å henge klær i en mindre horisontal område. Eller installere overlapp stenger i hjørnene og montere hyller på hver side av skapet stenger. Enten ordning maksimerer hjørne skap plass.