Hovudside

Dårlige ting om Styrofoam Lunsj Skåler

by Walther

Dårlige ting om Styrofoam Lunsj Skåler

Styrofoam er en form for plast, kalt ekspandert polystyren, som har blitt injisert med kjemikalier for å gjøre det mye lettere enn sin pre-injisert skjema. Det har blitt brukt til å isolere formål i flere tiår, holder varme ting varme og kule ting kjølig. Det er ofte brukt som lunsj magasinene, kopper og tallerkener, men det er også brukt i konstruksjonen og for pakking og frakt. Mange skoler bruker isopor lunsj magasinene på daglig basis; men disse brettene er dårlig for miljøet og bra for folks helse. Som et resultat, har mange skoler, byer og fylker arbeidet for å forby Styrofoam lunsj magasinene, ved hjelp av gjenbrukbare skuffer eller biologisk nedbrytbare skuffer i stedet.

Sjelden Resirkulert


Selv om millioner av tonn med Styrofoam produseres årlig, er det vanligvis ikke resirkulert. Styrofoam lunsj magasinene er spesielt lett og har en lav markedsverdi, noe som gjør de fleste gjenvinningssentre villige til å sette frem den tid, krefter og energi som trengs for å resirkulere disse produktene. Over hele USA, noen stater er hjem til en eneste resirkulering Styrofoam sentrum og de fleste av dem vil ikke resirkulere brukte lunsj skuffer.

Oppretter Avfall


Siden de er vanligvis ikke resirkulert, isopor lunsj magasinene oftest ender opp på søppelfyllinger der de kan ta århundrer å bryte ned, ved hjelp av verdifull plass i prosessen. Beregninger viser at 25 milliarder isopor produktene er satt inn i deponier hvert år. I New York City, for eksempel, er 830 000 Styrofoam lunsj magasinene brukes daglig i byens offentlige skoler og de fleste av disse ender opp på søppelfyllinger.

Forårsaker forurensnings


Noen Styrofoam lunsj magasinene vil bli skjødesløst strødd, andre vil blåse fra deponier eller andre avfallssentraler i storm avløp, elver eller bekker. Derfra kan skuffene flyter i havet. Forskere og miljøvernere har kalt den enorme oppbygging av plast, inkludert isopor lunsj magasinene, i våre hav, Great Pacific Garbage Patch. Ikke bare er denne form for forurensning skjemmende, dyr også en tendens til å fordøye det, forårsaker dem til å ha potensielt fatale fordøyelsesproblemer.

Inneholder Hazardous Materials


Styren, pentan og benzen er blant de viktigste kjemikaliene som utgjør Styrofoam lunsj magasinene. Disse kjemikaliene er ansett som farlige for miljøet og for folks helse. For eksempel viser Environmental Protection Agency styren som en farlig luftforurensning og Occupational Safety and Health Administration viser den som en potensiell menneskelig karsinogen. Ifølge Breast Cancer Fund, er styren spesielt skadelig i isopor lunsj magasinene fordi den livnære fra skuffen inn i maten, spesielt når det er oppvarmet. Som et resultat, kan den person spiser maten på skuffen også forbruke en mulig karsinogen. Selv pentan og benzen er også skadelig for mennesker, er det ingen forskning som indikerer at den livnære inn mat som kommer i kontakt med en Styrofoam lunsj skuffen. Industriarbeiderne som produserer de Styrofoam lunsj magasinene er mye mer utsatt for å skade sin sentrale nervesystemet eller utvikle leukemi fra kontakt til pentan eller benzen enn den generelle befolkningen.