Hovudside

Hvordan å pollinere Urter

by Walther

Hvordan å pollinere Urter

Voksende dine egne urter kan være en berikende og givende erfaring. Urter er attraktivt på grunn av deres store utvalg av bruksområder; kokker dra nytte av deres kulinariske programmer mens andre mennesker nyte sine dufter i kranser eller potpourris. Urter ikke kommer fra frukt eller frø, men i stedet fra de grønne delene av urteplanter. På grunn av denne faktoren, er pollinering av urte blomster ikke avgjørende. Hvis du ønsker å oppmuntre den naturlige avl prosessen med urteplanter, men du kan ta tiltak for å jobbe med naturen til rask anlegget forplantning.

Bruksanvisning


Oppmuntrende Natural Formering


•  La dine urt plantenes blomster vokser. Ikke beskjære plantene eller fjerne sin blomst stengler.

•  Plasser urt planter utendørs når sine blomster åpen. Selv om mange urter kan dyrkes innendørs, de har en bedre sjanse for å bli bestøves utendørs der biene har tilgang til dem. Plasser urt planter 'containere i nærheten av andre blomstrende planter som biene kan besøke.

•  La naturen gå sin gang. Bier pollinere 75 prosent av verdens matplanter og er naturlig tiltrukket kulinariske urt planter.

Pollinerende by Hand


•  Vask en liten pensel grundig, fjerne alle partikler av skitt eller annet rusk.

•  Finn en urt blomstens stamen og dens stigma. En støvbærer er en kort filament dukker opp fra blomsten sentrum, og den har en gul, pollen bærende anther på sitt tips. Stigma stiger også fra blomsten sentrum. Den er koblet til den lengre strå, kalt pistil og separerer på spissen i to, gummiaktige fliker. Stigma er klebrig.

•  Dab spissen av liten pensel på pollen som er på støvbærer av en type urt anlegget. Overføre pollen på pensel til stigmatisering av samme type urt anlegget, slik som stigmatisering av den samme planten som du samlet pollen. Den overførte pollen bør være synlig på stigma. Gjenta prosedyren for å pollinere andre urte plantenes blomster.

Tips og advarsler


  • Hånd pollinere blomster i tidlig om morgenen, før varmen av dagen fører til at pollen til tørk.
  • Pollen kan være ulike nyanser, inkludert mørk gul, blek gul og hvit.