Hovudside

Hvorfor skulle en Dogwood treet ikke blomstrer?

by Walther

Hvorfor skulle en Dogwood treet ikke blomstrer?

Dogwood trær, eller Cornus florida, regnes en dekorativ treet og vanligvis vokse 15 til 30 meter høye med en spredning på 15 til 20 fot når moden. I løpet av april eller mai, produserer Dogwood tre firepunkts hvite blomster skjær rød i kantene. Når en Dogwood tre unnlater å blomstre, er det et tegn på treet opplever noen form for ubehag.

Side


Foretrakk fullt sollys, hvis en kornell treet er plantet i et skyggefullt område det ikke kan trives godt. Også, hvis en tidligere godt opplyst flekk blir overgrodd og i skyggen av omliggende planter, kan dette skape et vanskelig miljø for Dogwood treet. Dogwood trær også krever godt drenert jord og vil ikke trives i områder som er konstant våt. Unngå å plante dogwoods i lavtliggende områder som har en tendens til å forbli gjennomvåt utover våren.

Anthracnose


En av de vanligste sykdommene for Dogwood trær, anthracnose, kan hindre at treet fra blomstringen. Andre tegn på anthracnose inkluderer gulnede blader som er kjedelig og dekket i brune flekker. Soppdreper forberedelser spesielt for kontroll av anthracnose kan brukes til å behandle de berørte Dogwood treet. Hold den skrantende treet i fullt sollys med tilstrekkelig tidlig morgen vanning for å sikre en fullstendig gjenoppretting.

Pulveraktig mugg


Pulveraktig mugg er en annen vanlig skyldige med Dogwood treet sykdom. Hvis venstre ubehandlet, vil pulveraktig mugg drepe treet. Soppdreper forberedelser designet for å kontrollere pulveraktig mugg kan brukes til å behandle Dogwood treet. I områder hvor pulveraktig mugg er et vanlig problem, er mugg motstandsdyktig sortar anbefales inkludert Appalachian arter av Dogwood trær.

Gall


Gall er en kornell tre sykdom forårsaket av en liten brun flue som legger inn larver i mellom lemmer og ny knopp vekst. Disse larvene fødte inn i skogen og drepe de nye knopper. Tegn på galle infeksjon inkluderer de nylig voksende knopper døende av tidlig på våren, hindrer noen blomst. Gall kan drepe en kornell treet hvis venstre ubehandlet. Heavy beskjæring sammen med anvendelser av Sevin støv kan brukes til å kontrollere angrep.