Hovudside

Hvordan Endre On-Off Temperaturområde av en digital termostat

by Walther

De fleste hjem har nå digitale termostater for å kontrollere temperaturen inne. Endre on-off temperaturområde av en digital termostat er den samme blant alle produsentene. I motsetning til de eldre runde termostater som er avhengige av kvikksølv brytere og kontakter, trenger digitale termostater ikke stole på bevegelige deler for å kontrollere temperaturen. Det er virkelig så enkelt som å trykke på en knapp for å endre på-off temperaturområde. Nøkkelen noen ganger kan være å finne retningsknappene. Knappene er godt synlig i de fleste termostater, mens andre gjemmer dem bak dekselet ansiktet.

Bruksanvisning


•  Vend ansiktet dekke ned for å avsløre retningsknappene hvis de ikke er klart visible.The retningsknappene har piler eller trekanter ved siden av dem. Piler eller trekanter som peker opp er for knappen som øker temperaturen. Pil eller knapper som peker ned indikerer en knapp som reduserer temperaturen. De fleste digitale termostater har disse knappene nær skjermen.

•  Trykk på en av disse knappene en gang og slipp. Ordet "Set" skjermer nær temperaturen på displayet.

•  Skyv opp eller ned retningsknappen for å heve eller senke on-off temperaturområde. Slipp knappen når du har den ønskede temperatur. Den digitale termostaten vil automatisk gå ut av innstillingsmodus løpet av et minutt.