Hovudside

Urter for å frastøte Fire Ants

by Walther

Brann maur er insekter som ofte beskrives som overdrevent aggressive insekter. De angriper noe eller noen som kan føre til avbrudd i reiret. Disse ofrene kan inkludere kjæledyrene, dine barn eller deg selv. Brann maur har en smertefull og irriterende brodd, noe som fører til ønsket om å holde dem unna. Det er naturlige urter og krydder som kan være nyttig i å avskrekke brann maur fra ditt hjem og hage.

Hvordan det fungerer?


Brann maur følger hverandre basert på duft de forlater bak, slik at de er følsomme for lukter. Urter som er sterke i duft vil avskrekke maur fra å komme nær. Basilikum, salvie og peppermynte er gode eksempler. Hvis du prøver å holde maur ut av hagen din, plante disse urter vil hjelpe. Hvis du prøver å holde dem ut av hjemmet, sprinkling disse urtene rundt omkretsen jevne mellomrom vil hjelpe. Så lenge lukten er der, vil maur mest sannsynlig unngå området.

Basilikum


Basil er grønn med oval-formet, spisse blader. Det kan kjøpes hos din lokale matbutikk eller dyrket i din egen hage hjemme. Hvis du ønsker å vokse basilikum planter, sikre at de er vannet godt og holdt i et relativt varmt miljø. Bladene er ofte brukt i salater, pasta, gryteretter, med andre grønnsaker og i eddik å legge til smaken.

Salvie


Sage er en sølv-grønn plante. Den brukes i matvarer og til medisinske formål. En medisinsk bruk vil være at for å behandle en sår hals. Når gurglet, oljer lindrer smerter i halsen, tannkjøttet og munnen. Selv om ikke bevist, er salvie også vært antatt å bedre en persons minne og skjerpe sansene.

Peppermynte


Peppermynte brukes i matvarer og til medisinske formål. Den kan brukes for å lindre hodepine hvis gnidd over pannen og tinningene. Det er også brukt til å løse problemene skapt av fordøyelsen problemer som irritabel bolle syndrom, og det hjelper avskrekke følelser av kvalme. Peppermynte er ofte brukt til smaken iskrem, drinker, tannkrem, munnvann, godteri, likører og tyggegummi.