Hovudside

Hvordan bruke tøymykner til andre formål

by Walther

Tøymyknere fungere godt for å fjerne statisk fra klær i tørketrommel samt legge en frisk og ren duft til tøyet, men visste du at de fungerer for mange andre ting også? Her er noen ideer for å komme i gang å tenke på de mange bruksområdene for tøymykner ark - før og etter at de er brukt i tørketrommelen.

Bruksanvisning


•  Legg en tøymykner ark i såler av joggesko når den ikke er i bruk Den samme ideen fungerer bra i dine klær skuffer og lintøyskapet. Ark og puter luktet aldri så god. Og hva om din kofferter som sitter tom for måneder av gangen? Satt ubrukte tøymyknere i dem mens de har vært lagret.

•  Put brukes tøymykner ark til god bruk som husholdningsstøvkluter. Brukte tøymyknere gjøre store støvkluter for datamaskiner og TV og alle dine andre elektroniske gadgets. Bruk kun tørre og brukte ark fordi ingrediensene i nye kan være skadelig for apparater og la en uskarpe rester.

•  Bruk tøymykner ark for å tiltrekke seg lo og hår av jakker og gensere. De er flotte for de svarte antrekk som dukker opp hver lille løs hår. De tar også den statiske ut av klærne så hvis du har en klengete skjørt, prøv å sveipe en tøymykner ark over dine skjørt eller nylonstrømper.

•  Tørk av kjæledyret ditt. Ja, tøymyknere er en trygg og enkel måte å holde din favoritt pooch luktende fin. Med mindre din pet har en allergi mot innholdsstoffene, er det en ufarlig måte å friske opp kjæledyret i mellom vanlig sjamponering og turer til hundefrisør.