Hovudside

Slik installerer Window Sensorer for en Wireless Innbruddsalarm

by Walther

Et vindu sensor er utviklet for å registrere en forstyrrelse når sin følges sensor plate er ikke lenger å ta kontakt. Du kan installere vindu sensorer til bruk med en trådløs innbruddsalarm uten behov for noen ekstra ledninger eller spesialverktøy. Et verktøy som er felles for de fleste hjem er alt som trengs, sammen med treskruer som følger med vindu sensor når det er kjøpt fra en jernvarehandel eller sikkerhet butikken leverandør.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for et vindu som skal beskyttes ved vinduet sensor. Skyv vinduet åpent halvveis. Fjern beskyttelsespapiret fra den ene side av vinduet sensorsikkerhetsplate. Hvis det ikke er backing papir, ignorer dette punktet. Plassere vinduet sensorsikkerhetsplaten mot den nedre kanten av vinduet; Det kan være plassert hvor som helst langs lengden av den nedre kant, men vanligvis er det plassert på en av vinduets to nedre hjørner.

•  Skyv platen mot den nederste kanten slik at limet på sin side tar tak. Hvis det ikke er lim, skru treskruer gjennom hullene i platen ved hjelp av Phillips skrutrekker.

•  Lukk vinduet. Tegn en horisontal linje mot kanten av vinduet der sikkerheten platen er plassert; bruke et fett blyant for dette. Hev vinduet igjen. Fjern beskyttelsespapiret fra den ene side av vinduet sikkerhetsføler. Hvis det ikke er backing papir, ignorer dette punktet.

•  Plasser vinduet sikkerhet sensor i vinduskarmen, mot linje trukket, slik at den sitter under platen på nedre kant av vinduet. Trykk ned på sensoren for å feste lim på siden av sensoren til vinduskarmen. Hvis det ikke er lim, skru treskruer gjennom hullene i sensoren ved hjelp av Phillips skrutrekker.

•  Plasser en trådløs sender som er koblet til det trådløse nettverket som brukes av trådløs innbruddsalarm mot veggen under vinduskarmen. Skru senderen til veggen med tre skruene med en stjerneskrutrekker. Hvis det er en selvklebende tilbake, fjerne backing papir og trykk på senderen mot veggen i stedet for å skru den på.

•  Sett pluggen i enden av kabelen festet til vinduet sikkerhet sensor til inngangsporten på senderen. Lukk vinduet og skyv bryteren velgeren på senderen til "On" posisjon. Hvis det ikke er programvelgeren, trykk på "On" knappen på senderen i stedet.