Hovudside

Hvordan forberede Pepper Frø til Planting

by Walther

Hvordan forberede Pepper Frø til Planting

Pepper frø tillate deg å vokse frisk og deilig paprika å bruke i matlaging. Problemet er, pepper frø er utsatt for alle typer bakterier som kan manifestere og ødelegge hele avling av paprika - spesielt siden kjemiske behandlinger ikke kommer inni frøet. Noen frø selskaper viker unna fra å tilby varmt vann-behandlet frø til forbrukere på grunn av muligheten for at altfor høye temperaturer vil redusere spireevnen i frø. Varmtvanns behandle dine egne frø, og hvis du ser temperaturen nøye, vil du ha en sterk, sunn avling av paprika på et blunk.

Bruksanvisning


•  Sett en gallon av vann i en kasserolle og legg den på komfyren. Varme vannet over middels varme.

•  Sett termometeret i vannet og sjekke det gjentatte ganger. Du ønsker å oppnå en stabil temperatur på 122 grader Fahrenheit før du introdusere dine pepper frø til vannet.

•  Slipp frø i vannet. Tillate dem å være oppvarmet til 122 grader Fahrenheit for nøyaktig 25 minutter. Det er svært viktig å bruke riktig temperatur og riktig tid.

•  Slipp vann og frø i en sil. Skyll umiddelbart med kaldt vann.

•  Fjern frøene og legg dem på et papirhåndkle. Klapp dem tørre med en annen papirhåndkle. Oppbevar dem i en lufttett oppbevaringsboksen til du er klar til å plante dem.