Hovudside

Hvordan lage en Tile Table

by Walther

Hvordan lage en Tile Table. Tabeller er uendelig nyttige elementer å ha rundt. Problemet er at det er ikke alltid lett å finne et bord som passer til en bestemt stil eller innredning. Av denne grunn er fliser tabeller stadig mer populært blant forbrukerne om kostnadene kan være noe uoverkommelig. Unngå høye kostnader og lære å lage din egen flis tabellen ved å lese videre.

Bruksanvisning


•  Skaff en passende overflate hvorpå å lage din mesterverk av kreativitet og funksjonalitet. Egentlig er det ganske enkelt hvis du er villig til å handle på sparsommelighet butikker, bruktmøbelforretninger eller rubrikkannonser. Estetikken i toppen er ikke så veldig viktig. Hva er viktig er en solid forståelse og en passende størrelse for overflaten plass.

•  Lag et mønster for tabellen du håper å gjøre. Det vil bidra til å bestemme hvor mye flis du trenger for prosjektet, størrelsen og omfanget av prosjektet, og de andre materialene som vil være nødvendig for å lage en tabell.

•  Finn flis som er behagelig for tabell gjør behov. De fleste store Oppussing eller hjemme forsyne butikkene vil ha et greit utvalg som skal passe regningen ganske bra. Du kan også ønske å besøke noen lokale sparsommelighet butikker for interessante biter av glass som kan være egnet for ditt prosjekt. Du vet aldri hva du kan finne som kan inspirere deg når laging.

•  Legg ut flisen i det mønsteret du velger deretter bruke fugemasse. Fugemasse påføres over flisene så du vil gå tilbake og tørk flisene rene med en fuktig klut. Det anbefales å ta med en bøtte med vann med deg i at du kan skylle kluten i hvis du gjør en ganske stor flis tabellen.

•  La bordet tørke. Da gjelder et beskyttende lag med fugemasse som vil bidra til å beskytte fliser og fugemasse mot flekker og riper underveis.