Hovudside

Urter for Etterveksten

by Walther

Urter for Etterveksten

Hvis du opplever skallet og tynt hår, kan flere urter være gunstig for Veksten. Ikke alle urter vil fungere for alle, men. Hvis du vurderer å ta urter for Etterveksten, bør du oppsøke lege før du tar dem til å sørge for at de er trygge.

Kjerringrokk


Horsetail er en urt som inneholder silika. Holistisk Online sier at silika er gunstig i å styrke håret og hjelper det å opprettholde styrke og glans. For å bruke dette midlet, bratt 2 ss. av den i 4 oz. av varmt vann og legge den til noen form for baby shampoo. Shampoo med denne urten daglig.

Alger ekstrakt


Tang og tare inneholder høye nivåer av mineraler, aminosyrer og vitaminer, ifølge Urter for hårtap. Atlantic tare sies å være gunstig å hjelpe til regrow hår. Sin antioksidantegenskaper er sagt å bidra til å helbrede og redusere hår og hodebunn skader samtidig som det gir en kraftig kilde til vitaminer og aminosyrer som er avgjørende i å hjelpe til regrow hår og hjelpe det opprettholde sin helse. Tang og tare kan brukes direkte til hodebunnen og håret, blandet med sjampo eller balsam, og de kan spises til å høste fordelene.

Gingko Biloba


Denne urten sies å bidra til å øke blodsirkulasjonen i huden og hjernen. Ifølge Urter for Hårtap, vil denne økningen i omløp bidra til å stimulere hårvekst ved å sende flere næringsstoffer til hårsekkene. Det rette er lagt til et hår tonic eller sjampo. Det kan også inntas som et kosttilskudd og de som ønsker å et kosttilskudd bør oppsøke lege for riktig dosering.

Panax Ginseng


Denne urten, som Gingko Biloba, sies å bidra til å øke blodsirkulasjonen. Det er også sagt å bidra til å regulere cellenes stoffskifte. Legge denne urten til et hår tonic eller sjampo vil bidra til å styrke, regrow og nærer håret, ifølge Urter for hårtap.