Hovudside

Høy-Output LED Lykter

by Walther

Høy-Output LED Lykter

For mange år, vanlige lommelykter, med en glødepære, var det eneste valget. LED-pærer ble utformet, og så til slutt høy-output LED-pærer ble tilgjengelig. Høy-output LED lykter har ganske mange fordeler over den gamle vanlige-type lommelykt, spesielt når det gjelder behov for et høyt nivå av belysning for et arbeidsområde.

Belysning


Høy-output LED-pærer er utformet for å gi et høyere nivå av belysning enn en tradisjonell lommelykt. I stedet for en glødelampe, vil denne type lommelykt har en rekke lysdioder. Dette gir en sterkt fokusert lysstråle som er mye lysere. Høy-output LED lykter vil produsere et lys som er hvitaktig blå, i motsetning til en tradisjonell lommelykt, som har en bjelke som er litt gul i fargen. Denne forskjellen bidrar også belyse områder mer effektivt.

Life of Lyspærer


LED pærer vare mye lenger enn den tradisjonelle gløde type pære. Du kan forvente å få minst tusen timer med lys fra en av disse lommelykter, avhengig av kvaliteten på pærene som brukes. Noen high-output LED lykter vil ha en levetid på mer enn 100 000 timer. Sammenlignet med en tradisjonell lommelykt pære som vil vare i et par hundre timer, er levetiden mye lengre og gir mer sparing over tid uten å måtte bytte pærer.

Pålitelighet


Glødepærer er skjøre og elementet inne lett kan brekke og forårsake pæren slutter å virke. De er akkurat som vanlige lyspærer, og hvis lommelykten er droppet, kan elementet bryte. LED pærer er utformet for å være mer holdbare og ikke har disse elementene. Det betyr at du kan bokstavelig talt slippe og flytte firkant lommelykt uten å tenke på pærer breaking. Selv om de ikke kan være helt uslitelig, LED-lys er mye mer holdbare enn glødepærer.

Forskjellen Med Regular LED pærer


Høy-output LED-pærer er litt annerledes enn vanlige LED pærer, selv om de er like i form og design. Hvert lys er utformet for å gi et høyere nivå av belysning enn en standard LED. I tillegg vil høy-output lommelykter vanligvis har flere pærer enn en vanlig LED-lommelykt for å gi et høyere konsentrert lysstråle. Levetiden for høy-output LED er også litt lengre enn en tradisjonell LED-pære.