Hovudside

Hvordan få betalt for å resirkulere aluminium bokser

by Walther

Hvordan få betalt for å resirkulere aluminium bokser

Aluminium er et lett metall som brukes til å lage bokser for drikkevarer, deriblant soda. Aluminium er et svært enkelt materiale å resirkulere. Faktisk kan aluminium fra en soda blir brukt til å skape en tilnærmet identisk materiale når det resirkuleres. Dette gjør virksomheten for å få betalt for å resirkulere aluminium bokser en reell mulighet fordi resirkulering av alle slag aktivt søker aluminiumprodukter. Med bare litt kunnskap og innsats, kan også du bli betalt for å resirkulere aluminium bokser.

Bruksanvisning


•  Samle bokser fra ulike steder, for eksempel dine naboer, venner 'og familiemedlemmenes hjem. Hvis de ikke allerede er resirkulering av bokser, kan du gjøre det for dem. Gi lokale bedrifter som ikke har et resirkuleringsprogram med en utpekt mottaket for lånetakerne å kaste aluminiumsbokser.

•  Samle alle dine aluminiumsbokser på ett sted. Skille dem fra andre metaller, så vel som andre aluminiumprodukter, slik som kake platene. Å få betalt mest, resirkulere aluminium bokser av seg selv.

•  Skyll ut aluminiumsbokser. Dette vil bidra til å maksimere mengden du betalte og holde bokser sanitær til du kan transportere dem. Fyll hver boks med vann, dekk toppen og rist kraftig. Tømme vannet. Gjenta til vannet du tomkjøring klart.

•  Kontakt lokale gjenvinnere å finne ut hvilke som vil betale deg mest for aluminiumsbokser. Bruke elektroniske ressurser, for eksempel Earth 911, for å finne ut hvilke bedrifter i ditt nærområde godta aluminiumsbokser for resirkulering. Disse kan omfatte resirkuleringssentre, kjøpe og dagligvarebutikker, sentre og solid avfall serviceavdelinger. Spør hver recycler hvor mye det lønner seg for aluminiumsbokser.

•  Ta med alle dine bokser til gjenvinnar som vil betale deg mest. Informere resirkulering servicearbeider som du har kun rene aluminiumsbokser som har alle blitt grundig rengjort.