Hovudside

Hvordan Landscape Rundt svømmebassenger med gjerder

by Walther

Hvordan Landscape Rundt svømmebassenger med gjerder

Et svømmebasseng er ofte midtpunktet i bakgården generelle design. Mye som et kjøkken på interiøret, området rundt bassenget tilbyr en samling område for familie og venner. Landskaps rundt bassenget kan legge sjarm og skjønnhet, samtidig som muliggjør huseierens kreativitet og personlig teft til å skinne. Landskaps design rundt et basseng kan knytte til landskaps hele resten av tunet, og skaper en sømløs overgang fra plenen til bassenget.

Bruksanvisning


•  Skisser din visjon for design. Dette trenger ikke å være i stor detalj, men vil være en referanse guide for å vite hvor du vil plassere dine ønskede planter. Velg planter som er lite vedlikehold, og ikke slippe for mange kronblad eller blader, som kan blåse inn i bassenget. Bruke farget blyanter, markører eller fargestifter til å vise hvilken plante går der.

•  Plant blomster, busker eller andre utvalgte planter i sin ønskede plassering i bakken. Følg alle mellomrom og dybdekrav for hver plante, så vel som deres individuelle sol-krav.

•  Plasser mulch eller dekorative stein rundt plantene. Vær forsiktig for å ikke skade de nye anleggene. Mulch bør holdes ca 1 cm unna plantene for å holde sykdom og for mye fuktighet i sjakk.

•  Transplant de resterende nye planter i dekorative urner, gjerde planters eller terra cotta potter bruker potting jord. Ved bruk av urner, plasserer de nye potteplanter strategisk rundt bassenget innenfor gjerdet.

•  Planter i terra cotta potter kan henges på gjerdet ved hjelp av potten kleshengere. Potten kleshengere kan passe mange forskjellige størrelser av potter for tre og andre gjerdemateriell, og tillate en dekorativ touch til gjerdet selv. Hang planters, hvis valgt, på denne tiden også.

Tips og advarsler


  • Velge riktige planter er den viktigste delen av denne prosessen. Planter bør velges holde Søn krav og holdbarhet i tankene, og også for nivået på vedlikehold du er villig til å gi.