Hovudside

Hvordan Mix sheetrock Mud for Texturing

by Walther

Blande Sheetrock gjørme for teksturering er lik blande gjørma som normalt for taping og dekker skjøter. Når teksture med Sheetrock gjørme, krever gjørma tynning til konsistensen av maling slik at du er i stand til å anvende gjørma til veggen og taket overflaten. Dette krever tilsette mer vann til gjørme. Noen mennesker liker å legge sand for en grovere tekstur. Teksture refererer mer til bruk av slam til vegger og tak, ikke den gjørme selv.

Bruksanvisning


•  Bland gips mic med vann i en 5-gallon bøtte, i henhold til instruksjonene på gips pakken. Sett inn en mud padle inn i din drill og blande ingrediensene til tørrmur i gjørma er glatt.

•  Åpne toppen av ferdigblandet tørrmur i gjørma og øse ut seks kopper gjørme, hvis du bruker ferdigblandet mudder.

•  Tilsett 4 kopper vann til gjørme til bøtte, uavhengig av hvilken type mud du bruker. Bland gjørma igjen med gjørme padle og en drill. Når du blander gjørma, setter en grønnsak / potet masher i gjørmen og løft den ut igjen sakte. Slammet bør være konsistensen av en tykk brun saus.

•  Hell 2 kopper sand i gjørmen og bland, hvis du vil ha en grov tekstur. Unngå å tilsette malingen til slammet som maling tar lengre tid å tørke når de blandes med slammet. I stedet gjelder gjørma med en kost, svamp eller sparkel og male over gjørma når den er tørr.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk varmt gjørme for teksturering som det tørker for fort.