Hovudside

Hvordan Space sitrustrær i en frukthage

by Walther

Hvordan Space sitrustrær i en frukthage

Ved planting en sitrus frukthage, bør valg av sted spille en stor rolle i forberedelsene dine. Velg et område som får rikelig med sol og hvor trærnes røtter ikke vil forstyrre kloakksystemer, anbefaler horticulturalists med Alabama Cooperative Extension System. Selv om sitrustrær er sannsynlig å være frøplanter på planting, må du huske på at de vil vokse og krever avstand basert på deres fremtidige størrelse.

Bruksanvisning


•  Hammer første tre stake i bakken på stedet der du ønsker å plante den første sitrus treet.

•  Tiltak 15 meter fra den første staven i den retningen du vil bevege rad for å fortsette, og plassere en ny stake i den posisjonen. Fortsett å plassere innsatsen hver 15 meter til du kommer til stedet du vil at den første raden på frukthage til slutt.

•  Mål 20 meter avstand fra bålet som markerer slutten på den første raden til å starte neste rad i din sitrus frukthage.

•  Tiltak 15 meter fra den første staven i den andre raden i fra hvilken retning kom deg mens staking den første raden. Fortsette å måle og staking til du kommer til posisjon ved siden av den første innsatsen i den første raden.

•  Mål og stake sitrustrær fremtidige steder, avstand 15 meter mellom trærne i hver rad og 20 meter mellom hver rad i frukthage, før du har satset hele området for det planlagte frukthage.

Tips og advarsler


  • Hvis du plante dverg sitrustrær, space dem åtte meter fra hverandre i raden, anbefaler Olin Miller, master gartner i Maricopa County, Arizona.