Hovudside

Hvordan Grow Trees in Patio Containere

by Walther

Hvordan Grow Trees in Patio Containere

Trær kan gjøre gode aksenter til en gårdsplass eller dekk. Ikke bare kan treet gir en vakker dekorasjon eller midtpunktet når selektivt plassert, men en større treet kan gi skygge for uteplassen. Et tre som er dyrket og oppvokst i en uteplass container og / eller er hevet til å være mindre enn sin naturlige størrelse er en bonsai treet.

Bruksanvisning


•  Fjern treet fra sin originalemballasje og forsiktig fjerne overflødig jord fra rotsystemet. Forsiktig gre ut rotsystemet. Bruk en skarp, steril saks til å klippe bort noen døde eller døende røtter. Unngå å trimme bort mer enn 1/3 av rotsystemet.

•  Line bunnen av beholderen med en næringsrik jord. Forbedre jordas drenerings potensial ved å blande jord med like mengder organisk kompost. Sentrere treet i beholderen og fyll beholderen med de resterende jord. Pass på at det ikke er noen røtter viser. Trykk forsiktig jorden godt rundt treet for å sikre treets oppreist stilling.

•  Vann treet grundig inntil det overskytende vann ut fra bunnen av beholderen. Plasser treet i et varmt, godt opplyst sted. Velge en plassering som gir minst seks til åtte timer med direkte sollys hver dag. Unngå å plassere treet nær kilder for direkte varme, for eksempel en grill eller ovn. Ikke gjødsle nyplantede treet.

•  Gjødsle treet før utbruddet av sin vekstsesongen, vanligvis tidlig på våren. Bruk en godt balansert gjødsel som inneholder like mengder nitrogen, fosfor og kalium. Velg en kornet, slow-release gjødsel for søknaden og søke på halv styrke.

•  beskjære bort noen døde eller døende blader, grener og stammer som de dukker opp. Knip vekk døende løvverk og bruk skarpe, sterile beskjæringssakser å beskjære grener og stengler. Bruk en vinkel kutt på grener og stammer for å fremme rask helbredelse. Fullfør alle store beskjæring prosedyrer under den tidlige våren, like før vekstsesongen.

•  Vann treet regelmessig, ca en gang hver uke. Øk vanning planen i løpet av de varme sommermånedene og redusere planen i løpet av slutten av høsten og vinteren. Unngå overwatering ved å sjekke jorda før hver vanning. Skyv fingeren omtrent tre inches i jorden; når det føles tørr til denne dybden, vann treet.

Tips og advarsler


  • Velger en beholder med en dybde som tilsvarer stammen største diameter og i det minste 2/3 av treets høyde. Velg en beholder som er større enn minimumskravene hvis treet er å være en større størrelse.
  • Velg en plastboks i stedet for en leire ett siden plastbeholdere beholde fuktighet mye lenger enn leire beholdere. Hvis du bruker en tre container, velge en container som er laget med ubehandlet, råte-motstandsdyktig tre for å redusere potensialet for rot råtne. Kontroller at den valgte beholderen har en god drenering system med dreneringshull i bunnen og på siden.