Hovudside

Materialer som trengs for å bygge en garasje

by Walther

Selv profesjonelle utbyggere er tilgjengelige for å produsere tillegg til hjemmet, mange foretrekker å legge til en personlig touch og design og lage add-on rom, for eksempel i garasjen, selv. Denne prosessen, som noen del av hjemmet byggeprosessen, er arbeidskrevende og krever flere materialer og verktøy for å fullføre.

Eksteriør


De ytre veggene av garasjen må stå opp mot de fleste værforhold og holde ut elementer som regn, snø, sterk kulde og høy luftfuktighet. På grunn av dette, er enten en sterk trykkimpregnert trevirke eller metall ofte brukt. Wood er rimeligere enn metall, men står ikke opp til elementene så lett og kan være utsatt for en rekke forhold, inkludert råte, mugg og fordreining. Minimalisere disse truslene ved hjelp av trykkimpregnert trevirke med mindre enn 19 prosent fuktighetsinnhold. Metallet kan også brukes som den ytre veggen til en garasje, og er mer motstandsdyktig overfor temperatur, mugg og slitasje, men er utsatt for rust. Minimer rust ved å dekke metall med et strøk maling, stukk eller med en vinyl ytre fasader.

Foundation


Grunnlaget for de fleste garasjer starter med lett komprimert jord. Denne jorda bør være rik på leire innhold for å holde ut inntrenging av grunnvann som kan undergrave grunnlaget for enhver bygning. Når jorda er lagt, komprimeres og høvlet, må et lag av betong settes ned. Dette gir en solid grunn for å bygge garasjen boliger samt gir en værbestandig plattform for din bil og andre elementer for å hvile på.

Dør


Garasjeporten er vanligvis laget av metall og leveres i enten en automatisk eller manuell stil. Garasjeport enheter innebærer ikke bare dørene selv, men også de glidende eller løftemekanismer som dørene åpne. Disse mekanismene kan inkludere komplekse og store maskiner som trinser, lysbilde spor, motvekter og motorer, og kan nå hele veien til baksiden av garasjen. Kjøpe garasjeporter basert på størrelsen på garasje (dvs. en eller to bil garasje) og høyden på garasjeporten ramme.

Interiør


Med noen avsetninger for sin sporadisk eksponering for vær og vind, er det indre av en garasje svært lik alle andre rom i huset og materialene som brukes til å konstruere interiøret er like. Tre rammer sammen med et lag av isolasjon står mellom den ytre vegg og en indre vegg som kan være laget av en rekke materialer fra tre til metall til gips, murstein eller ark stein.