Hovudside

Slik fjerner du flekker fra Syntetisk Marble

by Walther

Slik fjerner du flekker fra Syntetisk Marble

Utseendet av marmor er elsket for sin unike fibermønstre og dens historie med bruk i klassisk arkitektur og skulptur. Syntetisk marmor, også kjent som helstøpt marmor, er laget av harpiks og knust marmor, og er en vanlig, økonomisk alternativ til naturstein. Syntetisk marmor vask, dusj panner, benkeplater og andre møbler er svært holdbare; imidlertid farging er mulig. Fjerne stygge blemmer på polsk helstøpt marmor for å gjenopprette og opprettholde sin skinnende utseende.

Bruksanvisning


•  Legg en klut over flekken. Kluten sjenerøst med hvit eddik. Tape plastfolie over duken og la eddik å suge i flere timer. Eddik vil fjerne lette flekker, slik som mineral flekker. Skyll eddik grundig etter fjerning av klut.

•  Plasser en klut over flekken og mette det med blekemiddel for lys helstøpt marmor og aceton for mørk helstøpt marmor, hvis flekken vedvarer. Dekk med plast og la den sitte i flere timer. Blekemiddel eller aceton vil visne vanskelige flekker, for eksempel blekk flekker.

•  Skrubb flekken med en pasta laget av natron og hydrogen peroxide, ved hjelp av en tannbørste, hvis flekken vedvarer. La et tykt lag med lim for å sitte over flekken og deretter tape plast på toppen. La plasten inntil lim tørker. Natron og hydrogen peroxide lim er spesielt nyttig i å fjerne mat flekker.

•  Gni bollen for hånd med helstøpt marmor polering gel med en tørr klut. La gelen tørke og sky opp og deretter buff klar med en tørr klut. Påfør polering gel jevne mellomrom for å opprettholde den beskyttende belegg.