Hovudside

Hjem Klesrens produkter

by Walther

Hjem Klesrens produkter

Renseri bruker kjemikalier og varme for å rengjøre flekker fra klær uten vann. Sende klærne ut for tørr rengjøring kan gjøre klærne dine ser nyere lenger, og kan faktisk hjelpe dem vare lenger, ifølge Renseri & Vaskeri Institute. Hjem tørr-renseprodukter kan redusere rens regning. Du kan kjøpe hjem tørr-renseprodukter i kits på en matbutikk.

Hjem Dry-Rengjøring kluter


Hjem tørr-rengjøringskluter bære kjemikalier som renser klær. Disse kjemikaliene fordampe i løpet av en tørketrommel syklus for å skape en damp som penetrerer flekker på klærne. Kjemikaliene er oljebasert og er effektive i å rense oljebaserte flekker som makeup og majones, ifølge Woolite. Noen hjem tørr-rengjøringskluter er miljøvennlige og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Hjem tørr-rensing kluter er inkludert i mange hjem tørr-rensing kits.

Hjem Dry-Rens Stain Remover


Hjem renseri flekkfjerner penner bør brukes på sterkt skittent tøy. En av de vanligste klagene av hjem tørr-rensesystemer er at mens de kan oppdatere plagg, er de ikke i stand til å tilstrekkelig fjerne flekker, ifølge Renseri & Vaskeri Institute. Noen hjem tørr-rensing kits inkluderer en tørr-rensing flekkfjerner for å bøte på dette. Flekkfjerner er skånsom nok til å brukes på tørr-ren-bare klær.

Hjem Dry-rensespray


Hjem tørr-rensespray friske klær når de har blitt slitt, men er ennå ikke skitne nok til å være tørr-renses. Spray inneholde kjemikalier som løser eller maskere lukt, og det vil ikke skade tørr-ren-bare klær. Noen spray kan også fjerne rynker eller statisk elektrisitet. For å bruke en spray, lett tåke elementet, og henge den lufttørke. Disse spray noen ganger er gitt i hjemmet tørr-rensing kits.