Hovudside

Hvordan Kill Pool Alger Med Bleach

by Walther

Hvordan Kill Pool Alger Med Bleach

Bleach er en billigere måte å drepe alger i et basseng enn merkede basseng kjemikalier. Den aktive ingrediensen i klorin er klor, det samme viktigste ingrediensen funnet i basseng produkter utviklet for å chlorinate et basseng. Men for å bruke blekemiddel trygt i bassenget du trenger å følge noen enkle retningslinjer. Klor er en populær desinfeksjonsmiddel som også dreper alger. Det klor som finnes i husholdningsblekemiddel består av natriumhypokloritt og vann. Før du bruker blekemiddel for å behandle bassenget, kan du også ønsker å vurdere de miljømessige konsekvensene av det. Klor i vannet skaper trihalometan (thms). Ifølge miljøkontroller og metoder Inc., thms er i de 10 kreftfremkallende som påvirker mennesker.

Bruksanvisning


•  Test bassenget pH-nivå. Den ideelle pH-nivået i et basseng er 07.04 til 07.06. Når din pool vann er i den ideelle pH-området noen blekemiddel som du legger til det vil fungere bedre.

•  Skrubb veggene i bassenget. Ta et basseng børste og børste veggene i bassenget som er berørt av alger. Dette gjør det enklere og raskere å drepe alger.

•  Legg blekemiddel til bassenget. Klorin har en mye lavere konsentrasjon av klor enn basseng behandlinger. Blekemiddel som du kjøper på supermarkedet er normalt 5 prosent klor, mens bassenget kjemikalier starter på 12 prosent klor og kan stige opp til 95 prosent, ifølge United States Environmental Protection Agency. For hver 10.000 liter vann i bassenget, tilsett 1 gallon av blekemiddel. Bruk vanlig uparfymert blekemiddel som ikke har noen ekstra bruksområder oppført på etiketten, som for eksempel tannbleking. Bruk hansker ved håndtering av blekemiddel, som søl kan irritere huden din.

•  Slå på bassengfilteret. Bassenget filteret må kjøre kontinuerlig i 24 timer når du behandler vann med en alge problem. I denne perioden vil du også trenger å tømme filtrene en rekke ganger. Når algene er død det vil slå en gråaktig farge, og det vil ikke være noen grønne venstre. Hvis det fortsatt er grønne alger i bassenget, kan det trenge en annen dose av blekemiddel og filtrering. De døde alger vil ofte gjøre bassenget skyet. På dette stadiet bør du støvsuge bassenget og også spyle bassenget filteret.

•  Test pool vann med et basseng test kit. Når algene problemet har blitt behandlet med bruk et basseng test kit for å sikre at kjemikalier i bassenget er trygt for svømming. The National Institute of Technology, Tiruchirappali sier at nivåene i bassenget skal være som følger: fritt klor 2,0 til 4,0 deler per million, pH 7.4 til 7.6, total alkalitet 80-100, kalsium hardhet 200 til 400, og cyanursyre 30 til 50 deler per million. Hvis nivåene er ikke i riktig område legge de riktige fordelt til bassenget. Bassenget er trygt for svømming når nivåene er balansert.

Tips og advarsler


  • Den gratis klor i et basseng må aldri være under 1,0 deler per million.