Hovudside

Fred Lily Plant problemer med bugs

by Walther

Fred Lily Plant problemer med bugs

Fredslilje (Fredslilje) planter er en av de mest vanlige potteplanter. De er vokst fordi de er attraktive, lettstelt, lite vedlikehold planter og renser inneluften, fjerne karbonmonoksid, formaldehyd og benzen. Skadedyr vanligvis ikke hjemsøke sunne fred lilje planter. Hvis du gjør oppdage skadedyr, det er enkle metoder for å fjerne dem. Alle deler av fred lilje planten er giftig, inkludert melkeaktig saft. Unngå hudkontakt med saft, noe som fører til irritasjon og utslett.

Melete Bugs


Melete bugs er skadedyr mest vanlig å angripe anlegget. Kvinne melete bugs frakk seg i et pulveraktig, voksaktig substans mens festet til din fred lilje. De lever av juice av blomst, blader og stengler. Finn melete bugs på åpne områder, sprekker og på jord basen. Så snart du oppdager melete bugs på din fred lilje, tørk av bladene, toppen og undersiden, og stammer med en myk klut med husholdnings rubbing alkohol brukes til det. Deretter spray hele fred lilje plante med insektmiddel såpe. Fjerne brukt blomster bidrar til å eliminere sprekker hvor melete bugs trives.

Spider Midd


Spider midd lever av væsken i blader og stengler av en fred lilje. Spider midd vanligvis hjemsøke en plante stresset fra mangel på vann eller lav luftfuktighet. Opprettholde et fuktig jord miljø og et høyere fuktighetsnivå ved hyppig vann misting holder fred lilje sunt og edderkopp midd gratis. Inspisere din fred lilje for edderkopp midd ved å løfte og vise undersiden av bladene og ser i sprekker og folder. Spider midd er små og er ofte uoppdaget inntil en plante er fullstendig infisert. Skulle din fred lilje plante har edderkopp midd, tørk av topper og bunnen av bladene med en fuktig klut, og deretter gi anlegget en dusj ved å spraye den med vann i et bad dusj, vask eller utendørs. En anvendelse av insektmiddel såpe vil ødelegge eventuelle gjenværende bugs.

Bladlus


Bladlus er en annen saft sugende skadedyr. Bladlus foretrekker fôring på en plante anbud ny vekst og skyter. Ved inspeksjon din fred lilje, se på ny vekst. Vanligvis finner du ikke noen bladlus, men mange. Bladlus ofte skiller ut et skinnende, klissete rester kalt honningdugg som bidrar til å identifisere en infestation. En sterk vannsprøyting løsner bladlus og fjerner honningdugg. Bruk en generell insektmiddel formulert for potteplanter som spesifiserer på etiketten at det behandler og eliminerer bladlus.

Skala


Skala bugs ikke flytte, men forbli på ett sted på en plante blad eller stilk mens fôring på sap fred lilje. Skala bugs omslutter seg i enten en hard eller myk runde, kuppel dekker. Selv skala sjelden dreper en fredslilje, de forårsake gule flekker på bladene og påvirke lilje generelle helse. Skalere generelt bare angripe fredsliljer som er stresset fra under vanning og lav luftfuktighet. Fjern skala bugs ved beskjæring infiserte blader og stengler eller forsiktig gni befengt område med fingrene eller en tannbørste. Når skalaen bugs er gnidd av en plante, har deres munn blitt ødelagt, og de kan ikke lenger mate og dø. En generell potteplante insektmiddel hindrer fremtidig angrep.