Hovudside

Hvordan å ansette en Tre-service

by Walther

Den fryktede dilemma av en død eller vind veltet tre i hagen eller oppkjørselen kan føre til angst. Ansette en profesjonell flinke på det trygge og rettidig fjerning av et tre til en rimelig pris er din sannsynlig mål. Ved å forske treet fjerning serviceselskaper i ditt område, kan du foreta en informert og god beslutning i å ansette en lisensiert, forsikret og dyktig entreprenør. I regioner hvor tre fjerning er ofte nødvendig etter is stormer eller orkaner, etablere en rapport med en hederlig tre flyttebyrå er viktig å sikre sine tjenester i en tid med behov.

Bruksanvisning


•  Søk etter ditt lokale virksomhet telefonkatalogen for selskaper som fjerner trær eller utøver tre trimming tjenester. De kan være oppført under kategoriene "Tree Service" eller "arborister."

•  Skummet oppføringene i katalogen, med særlig vekt på de som annonserer "lisensiert og forsikret." Disse selskapene bære aktuelle virksomheten lisenser og sannsynlige sertifiseringer, og gir innsikt i deres stabilitet og omdømme. Også oppmerksom hvis disse selskapene er forsikret som de burde være i stand til å dekke eventuelle kostnader forbundet med skade treet fjerning eller personskade til sine arbeidere.

•  Kontakt selskaper. Forklare dine behov og finne ut om selskapet er villig og har evner til å gi de nødvendige tjenester.

•  Spør om det er noen sertifiserte arborister i staben med selskapet. En sertifisert arborist har gått gjennom profesjonell opplæring og sertifiseringer med hensyn til sikkerhet og riktige teknikker forbundet med å arbeide på trær. En erfaren arborist er spesielt viktig på prosjekter som involverer store trær eller fjerning av betydelige grener på etablerte trær.

•  Bekreft at selskapet er både lisensiert og forsikret. Spør om du kan se en kopi av sin lisens eller forsikring, eller få tak i de respektive lisens eller politiske tall. Be om at en kopi av begge disse dokumentene kan være fysisk sett og lest om selskapet er på din eiendom og leid inn for å fullføre treet fjerningsprosjektet.

•  Be om en evaluering og på stedet kostnadsoverslag av et selskaps representant. Oppmerksom på om det er en avgift knyttet til en slik befaring. Forsikring og lisensiering papirene kan bli vist til deg på dette nettstedet besøk, også.

•  Skaff en skriftlig kostnadsoverslag av selskapet, og gjennomføre en skriftlig og signert kontrakt som nødvendig hvis du ønsker å jobbe med dette treet fjerning service business.

Tips og advarsler


  • Finn ut om det er noen hus foreningen vedtektene regulerer tre fjerning i din utvikling, eller om noen lov regulerer tre fjerning i din kommune. Ofte treet fjerning virksomheten er godt bevandret i lokale regler og lover angående eiendom og trær.
  • Få kostnadsoverslag for de tre fjerning tjenester skriftlig.
  • Hvis du fortsatt usikker på om et selskap, kan du forskning det videre ved å kontakte Better Business Bureau eller ringe lokale offentlige etater spør om lokale bedrifter og deres arbeid.
  • Vær skeptisk til selskaper som reduserer eller snakke rundt din henvendelse til sin forretningspraksis, referanser og sine lisenser og forsikringer.
  • Unngå også selskaper som ikke er lokale, spesielt etter en naturkatastrofe, og de som ber om "cash only."
  • Bare tillate sertifiserte arborister å jobbe på trær som er skadet, men trenger lem fjerning eller kabling. Disse fagfolk vil se på sikkerheten høyt samt sunn beskjæring av en eksisterende treet.