Hovudside

Hvordan bli kvitt mygg rundt døren

by Walther

Mygg kan være smertefullt, spesielt når alt du ønsker å gjøre er å slappe av på verandaen uten å bli spist levende. Du har kanskje allerede prøvd flere måter å bli kvitt dem, men bare for å ha noen suksess. Mygg rundt døren din kan skrive inn ditt hjem lett hver gang du åpner den, og du sitter igjen våkner opp med mygg biter over deg neste morgen. Her er noen måter å bli kvitt de pesky mygg rundt dører i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Spray rundt døren helt både på innsiden og utsiden. Når myggen kommer rundt døren og komme i spray de vil definitivt ikke være plager deg lenger. Bare husk å sprøyte hver dag slik at du er sikker på å få dem alle.

•  Hold noe gress rundt døren kort. Klippe gresset for å hindre den fra å være en mygg havn.

•  Fjern eventuell stående vann. Hvis du har et basseng er det ikke mye du kan gjøre med å fjerne det, men hvis du har noen andre kilder til permanent stående vann sørge for at de ikke er nær ved døren.

•  Distrahere myggen. Ved hjelp av et grunt pan blanding vann med sukker og satt ut i gården, bort fra døren. Dette vil tiltrekke seg mygg og sannsynligvis andre insekter borte fra deg og døren din.

Tips og advarsler


  • Hold spray innsiden av døren så før du går ut kan du spray deg ned. Dette fungerer spesielt bra når du har barn som kommer og går mye. Gjør dette også hvis du har planer om å være i bassenget.