Hovudside

Hvordan bruker jeg et Luftavfukter i et drivhus?

by Walther

Hvordan bruker jeg et Luftavfukter i et drivhus?

Drivhus generelt holder stort fuktighetsinnhold - eller kondens - for å fremme plantevekst. Imidlertid kan for mye fuktighet stunt plantevekst, spesielt planter som krever mindre varme og fuktighet. høyt fuktighetsinnhold kan fremme sopp og bakterievekst og kan oppmuntre skadedyrangrep, som alle kan gjøre ubotelig skade planter. The Ohio State University Extension tjeneste antyder at en tørrere drivhus miljø er et kraftig forsvar mot plantesykdommer. En måte å effektivt og trygt fjerne store mengder fuktighet fra et drivhus ville være å installere kvalitet avfuktere.

Bruksanvisning


•  Plasser mellom to og fire dehumidifier enheter i hele drivhuset og mellom åtte til ti hvis drivhuset er stor, nær vinduer, dører og til og med tropiske planter - områder der fuktighet er den høyeste. Sett avfukteren på en blokk, slik at det sitter over bakken, i stand til effektivt å fjerne fuktighet fra rommet.

•  Betjene luftavfukteren i løpet av dagen, slå den av i minst tre til fire ganger med 30 minutters mellomrom for å holde den fra overoppheting. I ro, tømme sin vannlås ut til å holde enheten fra å bli tett opp, og fra å sette fuktighet tilbake i drivhuset.

•  Åpne alle klima vinduer og dører i 10 til 15 minutter i løpet av natten som luftavfukteren går til å absorbere det meste av fuktighet før utmattende det utenfor. Frisk oksygen fra utsiden vil sirkulere inne i drivhuset og kjøle sin inneluft.