Hovudside

Hvordan få en Angel Wing Begonia Plant å blomstre

by Walther

Angel Wing Begonia (Corallina de lucerna) er primært dyrket for sin elegante bladverk. I motsetning til mange begonier, trenger denne spesielle variasjon rikelig med lys, men indirekte lys for å trives. Nøkkelen til å få denne planten til å blomstre og trives er å gi riktig omsorg og miljø. The Angel Wing Begonia er så kalt på grunn av sin grasiøse engel-lignende bladverk. Denne planten vokser som en stokk, 2 til 3 meter i høyden. Det krever litt sol til delvis skygge, blomstrer hele året, og tiltrekker seg bier og sommerfugler. Engel vinger krever litt sur jord og kan formeres med stiklinger.

Bruksanvisning


•  Plante Angel Wing i godt drenert, svakt sur ​​jord, som har en pH-verdi på 6,5. Bruke et pH-meter for å sjekke din jord. Per oktober 2009 til et pH-meter kan kjøpes på den lokale barnehagen for rundt $ 5.

•  Plasser Angel Wing i et sted som mottar opptil fire timer med sollys om dagen. En sørpå er ideell for dette anlegget.

•  Vann dette anlegget moderat slik at den øverste centimeter av jord for å tørke ut.

•  Place fuktige steiner eller grus på bunnen av anlegget for å øke fuktigheten av anlegget. Dette anlegget krever ekstra fuktighet i luften for å holde det sunt og å gjøre det blomstre.

•  Befrukte dette anlegget hver to uker når de ikke er i blomst med en ikke-kalk flytende gjødsel.

•  Beskjær vekk eldre spaserstokker etter kutt ting dem i bunnen av anlegget for å fremme oppblomstring og ny vekst.

Tips og advarsler


  • Om vinteren denne planten liker temperaturer mellom 70-72 grader. I løpet av vinteren dette anlegget vil ha en tendens til å gå i dvale hvis igjen i dårlige lysforhold derfor å holde det blomstrende supplement lyset hvis du bor i et område hvor belysningen er dårlig i løpet av vinteren.