Hovudside

Hvordan fikse en Aluminum Blind Lamellstrøm

by Walther


Aluminium blinde lamellene er lite vedlikehold, men de kan lett bli bøyd. Fikse en aluminium slat blind innebærer å gjenopprette den til sin opprinnelige form. Dessverre, vil aluminium lamellene ikke gå tilbake til sin opprinnelige form helt når du bøyer dem ut av sted, men du kan få dem så nært som mulig. Reparere de blinde lamellene er ikke vanskelig, og kan gjøres med enkle verktøy. Når du reparere blinds så mye som mulig, være forsiktig når du rengjør så du ikke bøyer dem igjen.

Bruksanvisning


•  Trekk blinds ut av braketten som holder dem på veggen. Lå blinds på et flatt underlag slik at fronten vender mot deg.

•  Rull en glatt, hard ball over det skadede slat, hvis slat er flat. Hvis den er krummet, trykker en 3/4 tommers dybel som har samme lengde eller lengre enn slat inn på baksiden av lamellen, slik at det skadede slat dekker dybelen.

•  Fortsett å rulle ballen over den skadede delen inntil det ikke lenger vil flate ytterligere. For de buede lamellene, gjelder jevn, kraftig press til slat over dowel inntil det ikke lenger vil endre form tilbake til slik det ble buet.

•  Sett blinds i brakettene på veggen.