Hovudside

Hvordan Grow jeg Chestnut Trees Fra frø?

by Walther

Hvordan Grow jeg Chestnut Trees Fra frø?

Kastanjetrær har blitt alvorlig rammet av sykdom på planter, anspore etableringen av Blight bestandig kastanjetrær. Disse trærne kan enkelt plantet av frø, noen som er sendt ut av den amerikanske Chestnut statutter 'Foundation.

Beliggenhet


Kastanjetrær vokser best fra frø når plantet i et område med morgensolen i stedet for ettermiddagssol. Kastanjetrær presterer bedre i høyder under 2500 meter, i henhold til de amerikanske Kastanje statutter 'Foundation. De trenger også noe surt, sandholdig leirjord i en godt drenert rom, helst høyt på en skråning for å beskytte dem mot frost.

Forberedelse


Grav et hull vinteren eller våren før til høsten planting. Grave en 2-meter dypt hull og fylle med en halv og en halv blanding av torv mose og jord fra hullet. Plasser en eierandel i sentrum, sette en 1/2-liter melk jug to inches i jorden i midten av hullet og satt opp en 8-tommers tre ly over området.

Seeding


Du skal plante en kastanje direkte i hullet i løpet av oktober. Trykk på kastanje inn i hullet og dekke det med en tomme av torvmose. Erstatte melk jug og dekk med netting til mai.

Første År


Du bør fjerne nettingen og skjære et hull i melk jug i mai til tillate frøplante å vokse. Skjær kannen helt bort i august. Du kan plassere møll baller i jorda rundt frøplante og dryss chilipulver i treet bur for å holde vaskebjørn unna, i henhold til de amerikanske Kastanje statutter 'Foundation.