Hovudside

Stadier av Peach Trees

by Walther

Stadier av Peach Trees

Det er fire hovedfaser av fersken treet utvikling: den sovende fase, blomstringsfase, frukten fase og innhøsting. Hver av disse fasene har flere utviklingsstadier.

Sovende Stage


I hvilestadiet, to typer av knopper er synlige på ferskentrær. Enkelt vegetative knopper er små, mens blomsterknopper er større, rundere og hårete. I denne fasen knoppene er ikke synlig hoven.
Den første perioden av dvalen er en grøssende periode der kjemiske reaksjoner oppstå som gjør at treet til å vokse. En annen dvalen periode er tiden treet forblir i dvalen etter møte chilling krav.

Hovne Bud eller Bud Swell


Blomsten innvielse scenen begynner med knoppen svelle. I denne fasen, fersken trær slutte å produsere vegetative vev og begynne å produsere blomster. I denne fasen hovne knopper er merkbar, men ingen grønn vev er åpenbar.

Bud Burst


Etter blomst initieringsfasen er begynnelsen av blomsten knopp differensiering scenen. Knoppen-burst fasen er referert til som & ldquo; grønn calyx & rdquo; eller grønn knopp scenen. Sidene og topper av hovne knopper er merkbart grønn.

Kvartal eller Half-tommers Grown


Kvartalet og en halv tomme stadium av fersken treet utvikling refererer til mengden av blad vev synlig kommer ut av bladet knopper. Dette er også kalt & ldquo; beger rød & rdquo; stadium.

Pink Stage


I de siste trinnene av blomsten differensieringstrinn, eller i det rosa stadium, blomsten reproduktive deler utvikle seg. Som knoppene fortsette å åpne, kan de røde petals eller Corolla bli sett.

Bloom Stage


Den bloom trinn signaliserer slutten av blomsten differensieringsstadiet, og er i begynnelsen av anthesis stadium, hvor blomstene åpen og blomst. Første blomst refererer til tiden når blomstene først begynner å blomstre. Full blomst indikerer tiden da de fleste av blomstene er åpne. I denne fasen blomstene som er bestøves og befruktede vil begynne frukt utviklingsfasen.

Petal Fall


Post blomst og etter pollinering og befruktning, kronbladene av fersken blomstrer slipp eller falle ut av treet. Denne fasen kalles også & ldquo; shucks på & rdquo; eller & ldquo; i skolmen & rdquo.;

Shuck Split


I løpet av omtrent de neste 50 dager, oppstår hurtig celledeling i de kjøttfulle deler av frukten. I tillegg, vokser seed opp til sin maksimale lengde. Som denne veksten skjer, er skolmen splittet av utviklings frukt. Som frukten vokser, vil de shucks slutt faller av. Dette kalles den første frukt swell eller stadium en av frukt utvikling.

Stage Two Pit herding


Trinn to av frukten utvikling er stort sett innvendig. Frukten doesn & rsquo; t endre mye. Internt stivner gropen. Embryoet innen utvikler en shoot, en primær rot og to blader. Denne fasen kan være relativt kort for tidlig fersken tre varianter, eller vare opp til to måneder for sent sortar.

Stage III Endelig Frukt Swell


En annen frukt svelle i fase tre av fersken tre frukt utvikling er de siste seks ukene før innhøsting. Frukten størrelse vokser raskt og kan utgjøre inntil 40 prosent av den endelige frukt størrelse.

Høsting Stages


Den første innhøstingen refererer til den første plukking av moden fersken. Som de resterende frukt modnes, ytterligere pickings utgjør den generelle høsting fasen.