Hovudside

Slik Seal stikkontakter

by Walther

Slik Seal stikkontakter

Tusenvis av dollar er brukt isolerende hus, fra tak isolasjon å doble vinduer. Noe som mange ikke skjønner, er imidlertid at en betydelig mengde varme går tapt gjennom dårlig isolerte strømuttak. Air condition-enheter også miste mye av sin effektivitet og effektivitet hvis luft kan unnslippe gjennom en utette utløp. Du kan enkelt redusere disse problemene ved å forsegle stikkontaktene med ekspanderende skum tetningsmasse og spesialdesignet skum outlet pakninger.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren som leverer strøm til uttaket. Dette er et viktig første skritt, ellers kan du risikere å få sjokkert når du prøver å fjerne frontplaten.

•  Fjern utløp frontplaten ved hjelp av skrutrekkeren. Ikke fjern skruene hele veien, akkurat nok til at du kan ta frontplaten av. Holde skruene i frontplaten hindrer deg fra å miste dem.

•  Bruk en liten pensel til å børste vekk støv rundt kantene av uttaket mottaket om nødvendig.

•  Spray din isolerende skum sakte og forsiktig mellom veggen og utløps mottaket. Ikke fylle det for fort eller for full, så det vil utvide til å fylle gapet. La det tørke i ca 24 timer, og når den er satt, skrape bort overflødig fugemasse skum med flatt blad, slik at den er i flukt med veggen.

•  Monter din skum pakning over uttaket. Du finner disse i de fleste gode jernvareforretninger, og de kommer pre-støpt for å passe en rekke outlet former og størrelser, så sørg for at du kjøper den rette. Bare legg det over uttak, og det vil dekke over og isolere rommet mellom stikkontakten og kanten av uttaket mottaket.

•  Plasser utløp frontplaten tilbake på uttaket, og skru den tilbake i. Når du har gjort dette, holder det skum pakningen godt på plass, og stikkontakten er forseglet og isolert. Det er nå trygt å slå din bryter på igjen.