Hovudside

Beste Typer av appelsintrær i Bay Area i California

by Walther

Beste Typer av appelsintrær i Bay Area i California

Appelsintrær er de mest dyrkede frukttrær i verden, ifølge Purdue University Center for nye avlinger og planteprodukter. Mens appelsiner er aldri blitt funnet i naturen, de er antatt å ha sin opprinnelse i det sørlige Kina, nordøstlige India og Sørøst-Asia. Appelsiner ble brakt til Middelhavet av italienske handelsmenn rundt 1450. Velstående familier begynte å dyrke appelsiner i private vinterhager, kalt orangeries, kort tid etter. Spanjolene brakte appelsiner til Amerika i det 16. århundre. Alle appelsiner er sortar - et utvalg av en bestemt art - av Citrus sinensis. California er verdens nest største produsent av appelsiner bak Florida. Selv om storskala dyrking av sitrus er gjort i det sørlige California, appelsiner også vokse godt i San Francisco Bay-området.

Washington Navel


Introdusert til Florida i 1835 og deretter til California i 1873, er den Washington navle den mest populære frisk frukt appelsin i verden. Det er en stor, steinfrie oransje med en tykk, lett å fjerne skallet, ikke veldig saftig og med god smak. Washington navle brukes ikke for behandlet juice produksjon fordi dens høye limonen innhold gir bitter saft når pasteurisert. Denne sorten trenger en relativt kjølig klima, noe som gjør det til et godt valg for Bay-området dyrking. Normalt når en høyde på 25 meter med noen eldre trær nådde 50 fot, Washington navler ha en spredning, multi-forgrenet, avrundet krone med tynne, utstående kvister. Kronen kan nå 25 meter eller mer. Washington navle foretrekker godt drenert dyp leirjord (sand, leire og organisk materiale i like deler).

Trovita


Trovita er saftigere og søtere enn sin forelder, Washington navlen. Den produserer søt, smak seeded frukt som er mindre enn den Washington navlen. De trovita blomster og frukten modner våren. Som sådan, kan du ha blomster og frukt på samme tid. Dette er den eneste oransje anbefalt for innendørs dyrking. Trovita vil nå høyder på 25 m eller mer hvis plantet i bakken. I en beholder, vil høyden være begrenset. Trovita vokser godt i dyp, godt drenert leirjord.

Moro Blood Orange


Vanligvis dyrket i Italia og andre sørlige middelhavsland, har Moro blodappelsin en marmorert oransje-rødt skall og dyp rød kjøtt som produserer fyldig rød saft. Vokst mest som en nyhet i California, Moro blodappelsiner trenger full sol for å utvikle sukker som gjør frukten så rik på farge og smak. Moro blodappelsiner kan lett nå 30 meter eller mer i høyde med en bred, spre multi-forgrenet krone. Moro blodappelsiner foretrekker godt drenert leirjord.